jangan pi sale kiko?


ada sale kiko 16 - 22 /8/10

Location (Tel: 603 8068 8888)
KIKO Garments Sdn Bhd
No. 1 Jalan Industri PBP13
Taman Industri Pusat Bandar Puchong
47100 Puchong
Selangor Daru Ehsan
Malaysia

tapi bila baca komen2 tu semua kata jangan pergi
sebab tak berbaloi langsung
ntah le..kebenarannya tu tak dapat dipastikan
tapi kalau ajak huby pun mesti dia tak approve kalau baca komen2 negatif tu
dia tau sogok sogo ja


12 comments:

Ena said...

nasib baik ena dah shopping awal2 baju Kiko utk anak2.. ;D

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergi ke hari-hari..heheh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sebabnye selalu diorang kata indah kabar dari pura means baju kat situ yang di lelong semua yang dah tak cantik, nak clear stok punyer..

sI tEDI said...

cuba skodeng2 dulu =))

Lady of Leisure said...

sale sale sale.. maklum la nak raya kan.. hehe

alfa juliet said...

kita memang tak leh shopping dah..duit dah abis..hehe

Adlina Husaini said...

wah ena, cepat betul buat persediaan hehe

Adlina Husaini said...

hehe betui tu awe

Adlina Husaini said...

ye ke anje..erm buat pakai hari2 takpe lah kalau yang 4 ringgit tu

Adlina Husaini said...

jom tedi ^_^

Adlina Husaini said...

lady, macam mana persiapan yer..selesai sudah?

Adlina Husaini said...

alfa, takpe..aidilfitri kali ni awak bertambah hepy sebab ada permata hati baru ^_^ lagi happening

instagram adlinahomemadescrub


up