hias rumah - hair bow/clip hanger


source: sumosweetstuff

bestkan kalau ada anak perempuan, beli headband, clip rambut, hair bows banyak2 ikut kaler baju..nanti kalau adik aisy perempuan nak siapkan macam barbie..ceeewah

ni tutorial cara nak buat sendiri hanger hair clip/hair bow ni
so simple and boleh jadi penyeri ruang bilik










taraaa siap dah..comeykan ^_^

2 comments:

Farra Dhelina said...

comeyy..sgt kreatif!

*diera* said...

cantikkk.. balik karang nak buat jugak la.. errr tapi mana pegi clips2 anak dara sy tu.. hahahah tak organize dah banyak yang hilang...

instagram adlinahomemadescrub


up