tudia, orang kata jangan p tapi nak p jugak sale kiko tu

korang ingat tak entry last pasal sale kiko tu
kalau tak ingat click sini

penat betui p ngan opismet ina, mommy nurul.dia drive, ina tgk peta
ceewah print peta gitew takut sesat
kawasan kilang dekat puchong perdana

sampai je tengok alahai keciknya tempat
dia bukak kantin kilang tu buat sale

tak banyak baju untuk toddler
especially boy
gegirl banyak lah
tapi utk kids memang banyak tapi kena pilih
tengok tadi suar jeans banyak
tshirt2 kids pun banyak but agak outdated
besa la warehouse sale ni slalunya nak perabih stok

so end up ina beli:





yang tu je yang ada untuk aisy
tshirt lengan panjang dengan lengan pendek tu RM8 each
kaler memang takde yang lain dah

jaket tu RM15 
jaket gegirl comel, ada kaler kuning ngan hijau lumut, pattern dia macam blazer ina gi opis hihi..

erm..
nampaknya kena p sogo lah jugak..

8 comments:

Mama Hanim said...

cantik baju2 tu ina..

alfa juliet said...

a'ah hari tu kan ko buat entry pasai tak yah gi..hehehe..takperlah dah gi pun..nanti tambah je apa2 patut kat sogo

Adlina Husaini said...

ye ke mama hanim..thanks eh ^_^

Adlina Husaini said...

tu la alfa, rumet aku nak pegi so tak kisah la dia drive..sian lak kat dia, penat bawa..puchong tu ko tau la kan, hectic!

mamalieyna said...

cantik jer...ok lah tu..wah agenda ke sogo pulak ye..^_^

Adlina Husaini said...

sogo tu huby punye peberet..kita ngikut je lah..kang kena tinggai pulak kat umah hiih

Ena said...

cantik jugabaju2 tu ina walaupun dah outdated.. tak pe janji rege dah murah.. ;D

ena pun dah soping kat sogo sebelum puas aritu sbb malas nak sesak2 kat sana..

::Mamalyna:: said...

wah sempat lagi tue, hehhehe

instagram adlinahomemadescrub


up