menuai di jualan metrojaya @ PICC

korang pergi tak sale metrojaya kat picc tu??
tadi time lunch pegi sana
erm masa sampai tu dah ramai orang
dia dekat main hall tu
kalau tak tau, takpe..ikut je orang, mesti sampai punya

sebelum masuk beg korang masuk dalam beg plastik n kena seal
pastu ambil beg/raga utk shopping

lampu dalam dewan tu ala2 umah hantu pun ada
suram gilor.

ada brg2 umah, baju, kasut, handbag, perfume and make up
secara peribadi rasa macam tak berapa best sgt sale dia
ingat nak beli kasut tapi sgt la outdated
dah tu harga tak turun sgt, 50% je..still tinggi dibandingkan dengan design
ada yang comot2 pun..

masa tu ada happy hour, so ina pun rembat lah 2 handbag polo..
rasa agak berbaloi beli sebab harga asal dekat 3 rat tapi diskaun 80% pastu dapat lagi less dalam RM10-RM20 (ikut jenis) sebab happy hour

pastu baju2 ni..erm tak beli pun sebab banyak jenis nampak ketiak jerr
end up beli 2 helai baju tidur cekci hihi
takde la cekci sgt pun..


nih la geng "menuai"
mak dara ngan anak dara
memasing sonok beli eyeliner


ni lah dia tourist guide dan driver terhormat kitorang
ehehe..rajin benor offer keta dia pegi memana pun
senang nak parking,kan nuzul..
thanks eh, jasamu dikenang
p/s sok nak p sale kiko ngan nuzul ni lah ^_^

tapi jgn la pulak korang terpengaruh ngan pendapat peribadi ina ni..
try la p tgk..no harm
sale sampai pukul 9pm
last day is ahad
happy shopping gegirls!

10 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..shopping raya ke? awe belum lagi...heheh..macam tak shopping jerk..heheh

Adlina Husaini said...

takde nye deq..akak shoppen beg koje hehe

::fadxieza:: said...

nak shoping!!
nak shoping!!
nak shoping!!

mamalieyna said...

soping mmg best! lg best g ngn kwn2..bestnyer..^_^

umie said...

umie g pun lagi..mcm x berminat jer..lagipun esok nak balik bt pahat..shopping kat sana jer la..hehhe

J.M.R said...

wah..banyak gk sale b4 raya nih..mst kena wat waiting list kan..

Adlina Husaini said...

fad,

banyak tempat sale la ni, rambang mata oo

Adlina Husaini said...

mamalieyna, memang p dengan kawan2 tapi sampai je terus bawa haluan masing2 hehe

Adlina Husaini said...

umie, bestnya shopping kat kampung halaman ^_^

Adlina Husaini said...

JMR, bukan setakat waiting list, budget list pun kena ada takut lepas raya terus broke ^_^

instagram adlinahomemadescrub


up