ish geram!

budak kecik ni makin lama makin banyak akai dia
bukannya tak de keta menan nak buat sorong
tapi high chair tu juga le yang dia berkenan




tak dan nak pakai baju
terus bangun berlari ke kerusi makan
tolak high chair tu bagi jatuh
pastu main sorong2



kredit mak dia dah makin susut..heran sungguh
rupanya si kecik ni la punya angkara
patut la banyak kali tengok report call out tapi bukan ina yang tepon
tengok sms kosong pun banyak kat sent item tu
mesti dia punya la neh..

kalau lock hp pun tak tahu la macam mana dia boleh unlock
tu tak kira ambik gambar sendiri, macam2 aksi
mesti dia dok perati apa mummy buat hihi

satu lagi, kalau marah je..mula lah panggil daddy dia "dede"
erm..baru anak sorang
kalau dah berderet satu taman kasi gegar ngan sora mummy ^_^

4 comments:

Ena said...

heheh.. camtu la budak2 ni kan.. kita dah bli menan yg patutu yg tak patutu juga dorang nak.. kikiki.. menarik kot! ;D

kemas je umah tu ak lah.. cam ena kalo dua2 buat perangai abis umah cam tongkang pecah.. adeihhh!! suara tok sah nak kate la.. dah lama jd tarzan.. dulu sblm kawin tak tau pulak ada suara seemas tu.. hahahah...

Nur Hawa Mohd Zin said...

haha...creative dan inovatif lah tu...alahai..nape tak main kete menan dia ye

::sherry:: said...

Alahai. comel nya dia. Budak budak memang banyak akal orang kata cerdik nant besar. =))

mamalieyna said...

hehe...budak bijak...^_^

instagram adlinahomemadescrub


up