dah buat ke bajet raya?


gegirls, raya dah dekat nih
macam mana persiapan? baju semua dah lengkap?
biskut raya dah bayar?
rumah dah plan nak hias apa?

macam mana dengan financial korang?
dah buat bajet raya ke?
nak bagi berapa duit raya tahun ni?
dah buat bajet belanja kat kampung, tol minyak semua?


bajet kena buat..takut terbabas
jangan lupa masukkan belanja susu pampers anak yer
ina dah buat estimation..malam nanti nak bentang kepada 'perdana menteri'
tak de la belanja sakan sangat, kena spare untuk lepas raya juga
sementara nak tunggu gaji seterusnya
jangan nanti makan biskut raya ja..hiihi



















10 comments:

Ena said...

lom buat lago la.. alahai..

Nur Hawa Mohd Zin said...

belom...hehe..eh dah kot...esok nak pergi shopping raya..hahh...tapi tak nak beli pape..sebab sume dah ada...

Adlina Husaini said...

ena, hehe kena buat dah ni..raya dah dekat ^_^

smms said...

budget tu penting kan ..t kami nak bentang laki bini la ..

Adlina Husaini said...

awe takpe, bujang lagi so takpe kot belanja lebih2 hihi..

akak yg dah ada anak ni kena beware banyak benda terutama pasal anak..so tak leh belanja over2

Adlina Husaini said...

hehe kami nak bentang kat laki kami malam nih ^_^

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe tgk harga baju budak2 dah macam baju org dewasa

Adlina Husaini said...

btui tu awe..seluarr je dah 40 hengget

Lady of Leisure said...

baju raya tak gi ambik pun lagi huhu

Miss Q said...

tunggu duit RM500. yg lain sume dah gone! sabo je lahh

instagram adlinahomemadescrub


up