stiker dinding

lama sungguh la tak update

banyak gambar dan cerita nak dikongsi

tapi lupa pula nak transfer pics

cerita pasal hiasan dinding la pulak

tengok kat pasar tani depan mof semalam

1 keping RM3, 4 keping RM10

tapi tak cantik pun..macam kanak-kanak je stikernye..

sesuai untuk aisy

untuk mak aisy no no no

mana nak cari stiker macam kat bawah ni yer??


18 comments:

sI tEDI said...

rumah aku tak de sticker pun!! :)

NuZuL said...

umah aku pun psg gak sticker nih, design buluh. yg design bunga2 aku tepek kat toilet. kat psr tani tu kecik2 punye adlina, xpenoh mcm dlm pic nih... aku pun dok cari sticker2 mcm ni..

fazemy said...

Mula2 benda ni femes dulu harga dia dalam rm50 sekeping. skrg ni dah murah dah. 3 sepuluh rggit.

Adlina Husaini said...

tedi>> ina neh baru dok cari kot2 ada yg seswai,takut silap beli nanti jd cam tadika lak umah aku nanti

Adlina Husaini said...

nuzul>> aku agak dah mmg umah ang sure ada sbb ang suka deco2..very da kretip

Adlina Husaini said...

fazemy > umah awak ada tak lekat2 menda alah neh..sekarang ni ada yang baru whick is mirror sticker. dia punya reflect mcm cermin..tapi tak jumpa lagi la sapa yg jual jenis tu

umie said...

hari tu blog mana entah umie ada baca gak org cari sticker ni then diaorg kata kat alamanda ada jual tp xtau bahagian mana...ada ker? x pernah jumpa lak..

Adlina Husaini said...

a'ah ina pun tak penah jumpa kat alamanda tp baca kat blog mana ntah dia kata kat alamanda RM35 kot mahal gilerrrrrr

Mama_Aqish said...

wah tantek & murah gitu....nak torai la nanti

honeysour's blog said...

canteekkkk kan..kat umah mak aku ni siap pasang dah satu...

Adlina Husaini said...

mama aqish > nanti kalu jumpa yg best2 and murah2 habaq mai na..nak jugakkk =D

Adlina Husaini said...

yana> mak ang pasang yg macam mana..kelassss makcik!!

Rozy said...

kat jundeco.blogspot.com ada jual sticker yg cam ni..

umie said...

ada 1 lagi umie baca kat blog org..di soh tengok web ni http://www.houzdepot.com tp umie tengok web dia xda display wallpaper tu..tp blogger tu kata memang ada jual..

Ibu Ayra said...

nami, waaaa....k.long pun suka stiker dinding tu.... ada member kat blog nih depa beli kat psr mlm tp kat psr mlm kangaq, jitra tak jumpa pun... aritu ada tgk kat dlog tp dah lupa apa link dia...jundeco (mcm link kat atas tu, ada jugak)...

*** k.long x tau pasai function api atas bwh oven sebab oven k.long yg besa2 ja...xdak setting utk api atas bwh, cuma ada button temp dgn timer ja... nami kena tanya kat sifu memasak la...cik mat gebu atau kak hanieliza atau chef norzailina...

Adlina Husaini said...

tq kak rozy for ur link *akak kena mintak commission promote nehh

Adlina Husaini said...

umie > tq and mintak diskaun kat tokey blog tu sbb tlg pomot eh..and take care urself, balik kg elok2 na..

Adlina Husaini said...

kak long, nanti kalu nami jumpa yang best2 nami beli kat kak long na.. =D

pasal oven tu tak palah, plan mcm2 masa beli tapi sampai la satu kek tak penah bakaq lagi..keja bakaq ayam,daging,jagung..

instagram adlinahomemadescrub


up