lunch @ kelab tasik putrajaya


tadi ina makan @ restoran samudera, kelab tasik putrajaya

dekat presint 8

ina makan penang fried koey teow

huby chinese fried rice

snack : squid ring with tartar sauce

soft drinks



untuk main dish, bagi ina biasa-biasa saja..kat tempat lain ada yang lagi sedap dan portion besar (eg @ restoran padi, cyberjaya)

squid ring ok, sedap

disappointed sebab koey teow goreng tu ada udang, dan rasa udang tu sangat tak sedap dan boleh dikatakan berbau samada lama kat luar atau memang stok udang lama

masih lagi rasa meloya sebab udang tu yekkk

servis pun tak berapa bagus sangat

ina nak duduk tempat yang kena kipas sebab panas
memang tepi tasik tapi anginnya kering
kat dalam ramai gila plus tempat sempit
tapi pelayan tu tak bagi sebab ina berdua jer
fine..
dia kata takpa, duduk kat meja kecil sedikit
tapi dia akan letak kipas

meja tu dekat la juga dengan tempat bakar ayam tandoori
ada la juga sekali sekala bahang tu rasa
budak waiter yang kata nak pasang kipas tu..ntah ke mana

tanya waiter lain, depa kata tak boleh pasang
depa siap suruh pindah
duduk kat tempat yang ina insist nak duduk awal tadi
memang cam #####

memang ina sentap..
hubby kata tak pa lah
stop complaining, kita makan then blah
dia pun nak p solat jumaat
dia pun pesan jangan buat review tapi ina bagitau ina dah janji nak share
pasal experience makan kat situ


kesimpulannya
ina tak akan pergi lagi sekali
not worth for my money
kecuali ada orang nak bagi makan free =D

pic tu pun google je..malas nak snap


7 comments:

Ena said...

memg geram lah klu kene situasi mcm tu.. kats itu egenyer blh tahan juge kan!..penah juge makan dulu. tp memg x memuaskan ati juge.. pastu memg x penah makan lagikk kat situ..

Adlina Husaini said...

ye ye ada juga geng yang setuju =D tq ena

Lady of Leisure said...

hehe.. amboi marahnya sampai tak mau snap pic.. tapi betul lah kan, kita ni sbg pelanggan, kalau benda2 mcm ni jadi sure hilang mood kan..

aswalovewan said...

huhuh..saye pon penah makan sana...time dinner..sory to say..mmg sgt x best..tak berbaloi langsung..hubby makan western, saya plak kari laksa..tak sedap..kat food court presint 9 berganda sedap lagik..

Adlina Husaini said...

lady >> memang mood swing habeh laaa masa tu

aswa >> ye ye ada lagi sorang yang setuju =D

QuEeN Of 2 Heroes said...

memang tak sedap pun kat situ kak....tak padan ngan harga...huhu...bila da tak sedap ni mula la rasa berkira nak bayor..hehe :p selalu p padi kat cyberjaya ke? kalo nak p lagi roger kite eh...leh jumpa.... :p

Adlina Husaini said...

selalu la jugak deq non.sebab ok lah dengan taste and harga cuma time lunch ramai gilosss kan

instagram adlinahomemadescrub


up