pakai bulu mata pelesu

pinjam sat pic dari blog kak nara
saja bercerita pasal bulu mata palsu ni
cantik kalau kena gaya pakai dan bertandang ke majlis yg vaazz
tapi apa ke halnya mai office pun nak pakai bulu mata pelesu??
tak ke berat nak angkat mata
macam mana pun, bila pakai bulu mata pelesu ni sure rasa mata ala2 barbey doll je kan
tak pun ala-ala betty benafe si mata kucing
pastu pakai contact lense kale2 sket nahh ala-ala minah arab pun ada
gi la visit manjadiri, ada tips camner nak dapatkan bulu mata lebat hitam menawan tanpa perlu pakai bulu mata palsu ni..sesuai lee kalu nak gi keja or dating
takde la cik abe kat sebelah tak konfius bulu mata ori ke bulu mata palsu keeee bulu mata hantu hihihi..

5 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

eyeliner jenis krim pai le ni x pandai2 lg nak guna kak..huhu..beli saje je... :p

Ena said...

x pandai nak pakai pun.. hu3x..

Adlina Husaini said...

queen > takpe, nanti akan ada tutorial eyeliner krim tu, simpan elok2 k

Adlina Husaini said...

ala ena,guna tips manjadiri pun dah cukup.takyah sesusah nak pakai bulu mata pelesu bagaii

fisa othman said...

hehehehe....klau pakai g opis mau nya terbontang bijik mata staff semua...;P

instagram adlinahomemadescrub


up