rahsia..

remaja kan anda??
berapa sebenarnya umur yang boleh dikategorikan sebagai remaja?
ada yang kata 13 tahun -18 tahun
ada yang berpendapat 9 tahun - 15 tahun
whateva...
tapi yang penting nak cite pasal jerawat yang suka serang masa kita muda remaja
sedikit sebanyak mencacatkan keyakinan diri kita
sesuai ke di usia remaja nak guna make up
macam tak sesuai je.. nanti nampak tua dari usia
tapi tingin juga nak make up
nak cover tempat2 jerawat and parut2 yang berbekas
nak tahu rahsia kecantikan untuk remaja?
anda yang tak remaja pun boleh juga baca
ajar la sedara mara anak beranak untuk jaga kulit muka dari muda

2 comments:

Ena said...

zaman remaja telah berlalu.. kan best klu jumpe tips nie dulu.. eheheh.. tp blh la share ngan adik2 & anak2 bile dah besar nanti.. ;P

Adlina Husaini said...

tq ena :D selalu ada respon kat entry ina..tq very much..

instagram adlinahomemadescrub


up