berebut remote dgn baby

aisy memang tak bagi can kat mummy and daddy..kalau dia dah pegang remote dia lah yg konker tv..tekan tekan..macam tau2 je, pegang remote pastu tgk kat tv..sangat copycat apa org buat..tapi bila dia tekan masuk menu ke guide ke mula la wat muka terkejut pastu letak balik remote tu then p tempat lain mcm tak de pape yg berlaku..once mummy dah buka balik channel tv,mula la panjat mummy berebut nak ambik remote tu semula..

adeh ni baru nak masuk 10 bulan..masuk setahun nanti cane agaknya..

sampai tido pun nak pegang jugak..

7 comments:

Miss Wanie said...

Haha.. Mama kata wat salah tp xmau ngaku. Hahahaha!!

Adlina Husaini said...

camtulahh anak buah hang sorang neh

azimah said...

haha.. cam Arissa gak ek perangai.. bagi remote len Aisy mau x?

anak k.Ilah dah setahun lebih sekarang dok sebok tekan butang off kat tv.. hehe.. yang tu lagi buat kami pening ;D

Adlina Husaini said...

taknaknye imah..bila add bukak bateri remote tu,macam tau2 je..terus buang..wahh anak kak ilah lagi advance nehhhh!!kem salam kat dia naaa

fisa othman said...

hehehee...sama laa dgn irfan..
dok tekan ntah ape2..
bile terOFF tv dok wat muka terkezut...
p cute laaa anak ina ni...
siap pegang spai tertdo...

Adlina Husaini said...

fisa tgk la cara dia pegang tu..memang tamak giler arr..ina try ambik slow2 terus tersedar pastu melalak tak hengat..bila bagi balik terus dia..sgt laaa drama king haisssshhhhh!!!

Adlina Husaini said...

*diam

instagram adlinahomemadescrub


up