jumaat lunch lama


kalau hari jumaat lunch lama

dari kul 12.15 - 2.45

kat depan opis ada pasar tani

tapi malas nak pi

so ngadap pc

jalan-jalan ke blog sana sini

sambil makan megi :D






nak tau pasepa cheq makan megi?

sebab operator cafe hampeh tak tau nak bawa diri

sedangkan pelanggan dah tersedia berdiri

tapi makanan ada yg basi




7 comments:

Ena said...

Ho3x... ciannyer..

ena pon td tingin nak makan megi juge tp stok dah x der.. minum cereal ajer lah nie.. pun same gak x kemana2 pun tgh ri.. hu3x..

Adlina Husaini said...

hehe ada geng tak kuar jugak rupanya

Lady of Leisure said...

adline komen kat blog lady tadi entry mana yer, lady carik tak jumpa hehhehe...

fisa othman said...

uiksss lamanya tak makan maggie...hehehe...

Adlina Husaini said...

sesekali makan megi ni memang sedap menjilat bekas hehehe

Adlina Husaini said...

lady, entry tu dah lama..pasal friend and enemy :D

sI tEDI said...

time lapau makan megi sedap!

instagram adlinahomemadescrub


up