aku risau risau risau

risau sgt..mana nak cari pengasuh yang baru..
bulan 8 ni bulan last pengasuh aisy jaga dia
sebab nak kawen and ikut suami pindah ke kedah
takut nak hantar umah org yg kita tak kenal sgt
la ni org 'gila' ramai
sepak terajang baby dah byk sgt dah jadi la ni
patut hantaq balik kedah ka?
tok abah tok mama sudi nak jaga?
hihihi..takkan nak pisah dgn anak pulakkan..
maid??
ohhh tidak sama sekali..
jiran sebelah aku baru je maidnya lari
rasanya pilihan yg aku ada hantar kat nursery..
erm nampak gaya jadi nursery hunter la aku minggu ni..

4 comments:

umie said...

cari la nursery yang x ramai..senang sikit nak tengokkan budak2 ni...kesian aisy...

Adlina Husaini said...

kat sini susah la umie nak cari yg tak ramai..tawakkal 'ala allah je lah yg mampu..mahal pun tak semestinya bagus..sebab dlm ni permintaan melebihi penawaran..eh kuar teori ekonomi dah haku neh

fisa othman said...

anak ina tak kisah ker dengan org yg dia tak kenal...
ermmm klau tak kisah rasanya memang wajar laa anta ke nursery...
klau irfan dh susah sgt sbb die dh kenal org..
selalu tak nak dengan org yg 1st time jumpe...
aduhaiiii...

Adlina Husaini said...

erm anak ina ni rasanya peramah kot..sapa agah dia sure dia gelak2 gedik2 hihi tp tu wat masa ni la..tatau la bulan 9 nanti macam mana..huhu

instagram adlinahomemadescrub


up