craft oh craft

rasa macam dah fall in love with craft

but duno what shoud i craft

uols, please help..

8 comments:

Ena said...

craft? hohoho.. ena x creative lah ngan crafting nie.. hu3x.. soriii!! tp sgt suke ngan hasil2 craft.. cantekkk!!

mRs.aJaQue said...

craft???emmm..cbe berjinak2 ngan cottage ke..
handymade card ke...ok wat..semuga berjayo la yo..

Adlina Husaini said...

hehe ena..sama je..so skang ni nak paksa diri buat benda yg tak penah dipk nak buat sebelum

umie said...

umie sekarang ni nak wat scrapbook...tengah nak kumpul gambar dan tema buku tu nanti..hehehhe...

Adlina Husaini said...

mrs ajaque, tq for the ideas..really appreciate that mmuah mmuah :D

Adlina Husaini said...

hihi tingat zaman sekolah wat scrapbook tp masa tu wat simple2 je lah..la ni mcm2 materials boleh guna..nnt citer ek progress :D

fisa othman said...

oh sungguh tak kretip nak berkraft2 ni...hehehe...

Adlina Husaini said...

fisa >> hehe dulu punya la bersungguh siap p kelas lukisan kat yamaha lagiii hihi buat habeh fulus mak bapak den jer

instagram adlinahomemadescrub


up