keepin' up wif da kardashians

ina suka tgk citer ni
mr huby pulak, kalu dia nampak
sure dia kata
'hah, layan lah citer bohong tuh'
hihi..
mmg reality tv tak 100% is reality
ada masa diorang sesaja bergaduh
create drama utk menarik perhatian penonton
ina tau..tipu je tu..
tapi tetap tercongok kat depan tv tu
sebab apa eh..ina pun tak pasti
tapi depa ni lawa2
ada business best2
ye lah byk duit kan..
nak buat apa pun boleh
mak diaorang pun nut
tapi
sejak aisy dah faham keadaan sekeliling dia
ina dah kurang tengok
takut influence dia pulak
hubby cakap
'hah tau pun takut anak jadi macam tu'
anyway
still love dem =)

15 comments:

Adlina Husaini said...

sexy - rich - crazy

umie said...

wah..ni cerita apa ni ina?

Adlina Husaini said...

reality tv pasal depa ni satu keluarga.depa neh semua gila2 tp depa neh cantik2 belaka..kaya and sangat la havoc..bising nak mapos kat umah..very chaotic..hectic..energetic =D

fazemy said...

Tak sukalah tgk diorg ni. Menyampah. tp boring2 tgk gak la. mcm tgk org bodoh je diorg ni..ngn mak bapak anak2 smua bodoh2 alang...muka pun dah la tak bape cun pun..hrp seksi je lebih. wakaka anti giler dgn kandangsian ni. serius la tak suka diorg ni. berlakon je lbh. gaduh2 nangis2 menyampah!

hehe sori tuan rumah...jgn bgtau diorg tau i kutuk nih. larikkkkkkkkkkk

Adlina Husaini said...

hihih..awak, klau huby saya baca neh sure dia sokong awak 100,000,000% kehkehkeh..

Lady of Leisure said...

tak penah tengok citer ni, percaya tak lady ni nama jer surirumah tapi tivi kat umah tak penah bukak pun hehehe

AyAnG 'n' AbAnG said...

cm besh je cte berlagak2 cm ni...leh berangan2...wahahahahaha

Adlina Husaini said...

lady>> percayalah... =D hehe ye lah kalu laptop je yg dibuka confirm tv plasma tu wat anak2 tgk jerrr

Adlina Husaini said...

ayang n abang >> tq for coming and tinggalkan komen =D a'ah betul tuh leh berangan angan ihih

widydib said...

saya pun layan jgk show ni...tp x la minat sgt...setakat layan skit2 jer..hehe

Adlina Husaini said...

widydib >> layan kan je kalau dah takde citer lain yg best hehe =)

Diarihatiku1976 said...

tak penah tengok citer ni

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ni citer kat astro ke?sumpah ai tak penah tengok,sebab ai takde astro.sedey T_T

Adlina Husaini said...

diari & dami > tak yah tgk pun tak pe..tade pekdahnye citer neh hihi

dayani said...

suke gak tgk...btl sbb dorg shanteq..ske gak tgk kls ngan giulianna n bill ngan mel b skali skrg...kdg2 sbb da xde cite...astro suke ulang jer

instagram adlinahomemadescrub


up