manicure for aisy

hehe
ada pulak buat manicure utk baby 10 bulan
apa daa mummy ni
bukan manicure lah
potong kuku jer
sabtu baru-baru ni
sambil menunggu ada client nak datang buat facial treatment
kat manjadiri
cuba la nak potong kuku aisy
al kisahnya

hehe tak perasan lagi mummy nak mulakan operasi

tengah syok posing sebab aunty nak snap pic

eh rasa lain macam je

mummy ni kenapa dok pegang-pegang jari jemari aisy yang lembut neh =P

hah!!
mummy potong kuku aisy
tak bley tak bley


aunty neh kenapa dari tadi snap pic aisy jerr
tak penah tengok orang potong kuku ke???
mummy dah la..aisy taknak potong kuku laaa


daddy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....................
gitulah anak mummy sorang neh
time nak potong kuku
memang bergaduh
time tido tak berani nak buat
sebab dia ni light sleeper
pegang sikit sure bergerak punya
ada lagi 3 jari tangan kiri yang masih panjang
balik nanti mummy potong yer nak..
besar sikit mummy betul-betul
buat manicure dan pedicure untuk aisy yer

11 comments:

sI tEDI said...

mula2 muka releks jek.. he he he

Adlina Husaini said...

tedi>> hehe awal tu dia tak perasan lagi, lepas tu mula la jadi drama king..

Adlina Husaini said...

kalau mummy tgk pic aisy yg ke 4 tu memang tak leh nak tahan gelak..muncung sungguh, orang kedah kata : bebai!!

honeysour's blog said...

hehehe..takut ptong kuku rupanya aisy ni ye...
hari tu lasak bukan main lagi...

Adlina Husaini said...

ala aunty yana ni, jgn citer kat adik dani ye =D

QuEeN Of 2 Heroes said...

sama la ngan darwish tu...susah tol nak potong kuku dia...tak dok diam...peluangnya time tido je la...hehe

Adlina Husaini said...

queen>> nasib baik si comel tu leh dipotong kukunya time tido =D

fisa othman said...

hahahahaa comels sungguh muka aisy yg last tu...
aduhaiii fisa spai skang tak pernah potong kuku irfan...sebabnya dia tak suka sangat2...dah tu mata fisa ni bukannya leh tengok benda yg bergoyang2 sure berpinar...takut salah ketip jer...hehehe so adik fisa yg bongsu jadi tukang ketip kuku irfan...

Lady of Leisure said...

comelnya hehehehe.. untungnya dia kecik2 mommy buatkan manicure ehehhe... so sweet...

Adlina Husaini said...

fisa, ada tak ek baby yang bagi kita potong kuku dia? tak pernah jumpa lagi la so far..nasib baik ada fisa leh tolong, adik ina tlg jugak tp tolong gelak tgk perangai anak buah dia tu hehe..huby ina pun tak berani potong tp pengepit kuku yg ina guna tu mmg utk baby, brand apa ntah beli kat sogo, dia ada kanta pembesar juga, tp since aisy dah besar ina tak guna kanta tu..

Adlina Husaini said...

lady, kecik2 mummy tak charge..besaq nanti kalau nak service manjadiri, kena buat kerja rumah as a payment utk mummy =D

instagram adlinahomemadescrub


up