Nurell's Craft 1st Giveaway

Giveaway kali ini
ina teruja sangat nak join
sebelum ni ina ada post tentang craft kan?
entry craft oh craft yang ina kata ina dah jatuh cinta dgn craft tapi taktau nak craft apa
kalau menang mesti seronok sebab boleh mula crafting guna semua sweet prizes as shown above
Cara hendak join giveaway ni sangat lah senang

1. Be their follower and post about this giveaway at our blog/facebook/website.
2.Link back to giveaway post so that other people can join too..We can use the picture above…
3.Finally, leave a comment below and state the link of your post about this giveaway..

Link giveaway ni adalah seperti berikut:
Sempat lagi kalau nak memeriahkan giveaway tersebut sebab ianya berakhir 25.03.2010
Jom Join =D

2 comments:

Ena said...

alahai.. cutenyer..

gd luck!!

Adlina Husaini said...

tq ena dear, kalau dapat hadiah tu ina buat kan hair clip utk kakak

instagram adlinahomemadescrub


up