kotak id pengguna tiba-tiba muncul?

ina perasan juga
masuk sesetengah blog tiba-tiba keluar kotak
yang minta id dan password
heran??
pastu terbaca kat blog cik tedi
rupanya jadi macam tu
untuk sesiapa yang join GengBlogger (GB) dan paparkan
logo GB tu kat blog masing-masing
ini terjadi sebab blog GB tu kena hack
solution kepada masalah ni
as cik tedi said
remove logo tersebut buat sementara waktu
daripada blog korang semua
nanti bila dah ok letakkan balik

13 comments:

Ena said...

a'a.. ader gak terperasan pasal tu.. memule tu pelik gak.. bile dah selalu terjumpe kat blog2 dorg tu.. wat2 x nampak jer la.. hehhe..

aiDieNa said...

Haha.. Ena pon ada sini.. aduhhh.. tuan punya blog nama Ina.. Jiran kat atas pon Ena jugak.. aku pon Ina.. Hahaha... macam join forum Ina² pulak.. :p

Lady of Leisure said...

adui la.. tensen betul bila kuar kotak tu kan... masalahnya lady tak pulak join geng blogger tu tapi kotak tu masih appear..

sI tEDI said...

he he he he..

Lady, mungkin ada blog yg kamu open tu join gengblogger... he he he

Adlina Husaini said...

a'ah ena, ina pun wat bodo je cuma mula2 tu pelik jugak, pesal tuan rumah tetiba letak box id tu..rupanya kena hack

Adlina Husaini said...

aidiena>> welcome n tq for following me =D nama kita lebih kurang sama tu yg nick name pun share..ina aidiena, ina adlina & ena..wakakaka

Adlina Husaini said...

lady, susah jugak kalau org2 yg terlebih pandai ni mula jahanamkan org lain..cuba la hack porn web ke..

Adlina Husaini said...

tedi >> tq for ur posting =D

fisa othman said...

saya ahli geng blogger...hehehe dok terpinga-pinga gak..p bile d removekan logo GB tu dah tak de lagi keluar kotak id & password...wat gelabah jer kan...

Adlina Husaini said...

hihi kecoh2

smms said...

hai ina,
salam perkenalan
sy bawa bb p pakar pead putrajya gk .. mmg sakit nak masuk tiup amik urine tapi for gud terpksa rela .. my bb pun dah sll kena smpai nangis pun jap dah biasa kot ..
for me putajaya ok so far ..
now still fllup april ni test for scan lak nak ngok betoi2 bersih or not ..
bb ina brapa bulan ?
now dah ok ?

Adlina Husaini said...

bb ina dah 10 bulan..lepas circum masa dia 5 bulan dulu doktor buat test..katanya tak de infection dah cuma doktor suruh mai len bulan 12 nih utk scan

tapi kat sjmc mahal..sgt la tak dpt nak shopping sebab dok spare cash utk aisy

tak sanggup dengar dia meraung masa masuk tiub tu..kalu kat sjmc dia letak urin bag

smms said...

kat putrajya pun da yg letek urine bag
dia masuk tiub tuk dptkan urine yg clear tanpa jangkitan dari luar ..
my bb mcm2 cara masuk tiub, urine baeg n grab urine pun da ..
putrajya pun ok .. so far sy comfrtable la ..huhuhu
riso ja hati kan bila ank x sht ..
dugaan !

instagram adlinahomemadescrub


up