azam ramadan: masak!!






bulan baik ni
ina ada satu azam

azam ramadan kali ni
nak memasak main dish untuk berbuka dan bersahur
semoga tercapai hendaknya..
sebulan tempoh masa 
nak berbakti pada suami 
dengan sepenuh jiwa dan raga
ceeewah..

tengok lah macam mana
akan dihapdet perkembangannya..
sebagai bukti mesti la kena ada gambar-gambar sepatutnya
akan disnap setiap hasil air tangan ina
jenuh la..blog ni bakal jadi blog makanan gamaknya

doakan semoga azam ina ni terlaksana
yea..

13 comments:

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

chaiyok ! chaiyok ! wahida plak tgu nk ngaaap je. x masak pun sbb dok skali ngn mak & tok.he..he.. masak by request sajork =p

Ena said...

Mudah2an kan ina..
Selamat menjalani ibadah puasa
Selamat memasak ye.. :D

fazemy said...

Kita pun tak pernah lg masak btol2 unt somi. Asyik beli kat bazar ramadhan je. Bagus Ina punya azam ni. SMoga tercapai hendaknya. Usaha pasti berjaya klw dtg dari hati yg ikhlas. Selamat berpuasa.

Lady of Leisure said...

goodluck ina.. salam ramadhan..
:)

smms said...

selamat memasak.. dan selamat berpose ..

alfa juliet said...

bagusnya azam tu..pagi tadi sahur apa

Adlina Husaini said...

wahidah, thanks babe! sgt tak aci tau dok ngan mak huhu

Adlina Husaini said...

ena, same goes to u ^_^

Adlina Husaini said...

fazemy, insya allah..tapi still kuih muih kena beli

Adlina Husaini said...

lady mesti tak de masalah sebab hari-hari awak masak =D

Adlina Husaini said...

smms, selamat..awak camner yer??

Adlina Husaini said...

alfa, hehe..pagi tadi sahur huby yg prepare kat ina..ina demam pulak..tapi hari ni confirm nak masak ^_^

QuEeN Of 2 Heroes said...

selamat berpose kak....
bagus2...jimat kalo dpt masak hari2...hehe :)

instagram adlinahomemadescrub


up