HADA LABO mai opis




Hada Labo Super Hyluronic Acid Moisturizing Lotion


Hada Labo Super Hyluronic Acid Moisturizing Cream


tudia tajuk tak leh blah

ina dah tau lama pasal hada labo ni..masa dia mula2 masuk malaysia dulu tapi masa tu macam tak kisah sangat

tapi sejak clients manjadiri ada bertanya pasal produk ni jadi ina rasa macam kena hunting for sample so nak cuba then rasa sendiri keberkesanannya

yang ina dapat tu ialah Hada Labo Super Hyluronic Acid Moisturizing Lotion
ish acid2 ni buat aku tingat plak pasal isteri ngan anak kena simbah asid ngan laki dayus aka laki dia tu..

yang ni katanya No.1* Face Lotion kat Jepun sebab setiap 4 saat 1 botol terjual..wahhh ngko! kiranya macam dalam sehari 24jam = 86,400 botol terjual sehari
ish betui ka aku kira ni..

satu lagi tu ina dapat Hada Labo Super Hyluronic Acid Moisturizing Cream. yang ni produk baru diorang. ada lagi product line yang lain seperti moisturizing mist dan lip moisturizer. cream ni pakai lepas pakai toner dalam botol tadi tu

so malam ni lepas cuci muka, bermulalah pengujian ke atas HADA LABO. kulit ina sensitif, so kalau ada apa tak kena la tu jugak nampak reaction. currently ina pakai MIRACLE FLUID giffarine.
So far alhamdulillah, toner yang  tak pedihkan kulit ina, tak nipiskan dan membuat pengelupasan secara halus so muka bersih secara mendalam dan alami.kalau nak tau pasal miracle fluid tu click SINI

lepas ni ina akan review pasal HADA LABO ni pulak k..

6 comments:

Nor_Emylin said...

tak silap Lin, Lin ader terperasan produk ni jual kat farmasi...famous gak produk ni sebb ader bloggerz wat bisnes jual benda ni...lupa lak URL yang jualnya..kalau bagus, Lin Mau gak try...hehehe

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

BAGUS LA INA WAT REVIEW. NTI BGTAU DENGAN JELAS DAN TERPERINCI. SBB RSA MCM NAK TRY,TP X TAU NAK GUNA YG MNA =)

Adlina Husaini said...

ada dekat guardian kalau nak beli lin..watson pun ada kut

Adlina Husaini said...

wahidah, nanti ina citer pasal ni..ina memang suka dapat2 sample test produk ni semua then bagi review seikhlasnya

Lady of Leisure said...

memang berkesan la agaknya hada lobo ni kan sbb tgk kulit minah jepun halus mulus gitu kan

Adlina Husaini said...

tak tahu sesuai ke tak dengan iklim kita ni lady..kalau tempat yang suhu rendah memang kulit kita cun ^_^

instagram adlinahomemadescrub


up