tutorial bergambar - pakai shawl panjang



pakai anak tudung kecil yang menutup leher

atau boleh pakai anak tudung biasa dan baju turtle neck



pastikan sebelah panjang sebelah pendek

pinkan selaras dengan kening



bawa yang panjang dan lilit sekali lagi

guna pin yang sama dan sematkan seperti gambar



hasilnya macam ni lah

pinkan kedua belah sisi jika mahu

4 comments:

Ena said...

eheheh..

ena ade gak pakai camtu.. tp bile nak kuar je bukak balik..sbb cam mak datin pulak..kui kui kui.. perahsan ok!..

Lady of Leisure said...

cantik la pakai shawl gini nampak vogue gitu kan esp kalau angkat sangul tinggi... :)

Adlina Husaini said...

alah ena, sesekali ubah penampilan kan best..mesti cik abang sayang suka sebab isteri stylo and trendy wlau dah beranak dua

Adlina Husaini said...

lady, la ni trend pakai tudung dah berubah kan..banyak dipengaruhi style minah arab ditambah dengan make up mata yang smokey and lipstick pink mesti glam =D

instagram adlinahomemadescrub


up