sayang kat saya ye :)

balik umah..nampak beg ni atas meja



p dekat sket..eh beg kedai spek selalu ku pegi



jenguk kat dalam..mak aii ni macam sunglass



hah kan betul..ish kotak saja kot..



apa lagi selongkar le..


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaaaaaaaa




isteri: eh kenapa tiba-tiba?
suami: saja..lama tak bagi surprise kat b
aisy: :P

kalau orang ngata entry ni syok sendiri pun cheq tak kisah , cheq hepy..tima kasih yangggg ^_^

14 comments:

umie said...

wah..best nyer...umie ingat pun nak beli sunglass tp x pergi-pergi lagi ni..skrg ni umie dah x pakai spek mata..contact lens pun x pakai sb tengah try permata hijrah..hehhe

Adlina Husaini said...

best tak permata hijrah tu umie? mahal juga harganya..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..Bestnyer dpt suprise.. :)

Miss Wanie said...

awat si aisy tu
hahahaha

Lady of Leisure said...

wow wow wow... sangat cantikkkk... lepas ni sure bertambah cantik jelita dan bergaya...
:)

NuZuL said...

fuyooooo.. RAY-BAN tu..!!! la, awat xde pic hang dok pkai.. tp jaga baik2 spek tu, mahai tu, jgn bagi aisy main, nnt patah, menangis xbelagu hang.ekekeke

Ena said...

fuyooooooo.. best tu.. nak jugak la.. hehehe.. dah tau dah mesti ina suh ena mintak ngan hubby ena kan!.. huk huk huk..

Adlina Husaini said...

aisy pun nak satu hehe, aunty belikan ek

Adlina Husaini said...

lady, wah2 orang baru balik travel mai dah =D welcome back

Adlina Husaini said...

nuzul, aisy memang dok aim je la nih

Adlina Husaini said...

ena, meh nak bagi sumtink

ina boleh bagi day make up foc kat ena bila mai facial kat manjadiri =D

fisa othman said...

aisy senyum paksa ke tu...hehehe sure dia kata aisy punya tak de pun..(◕‿-)

Adlina Husaini said...

hihi btui jugak tu fisa

eynda said...

Bertuahnyer sebab hubby suka bagi suprise... :-)

instagram adlinahomemadescrub


up