love mineral body treatment

baru-baru ini, rakan blogger ina, mummy qastalani
datang ke manjadiri untuk mendapatkan rawatan mineral seluruh badan
rawatan mineral ni meliputi dry body brushing, exfoliating,massaging dan cloth buffing
di europe, kebanyakan cancer treatment centre popular dengan rawatan sebegini untuk melawan/menghidar penyakit kanser dan juga untuk merawat pesakit2..
satu rawatan kecantikan yang sangat bagus untuk anti oksida dan menguatkan imunisasi badan
selain itu, menegangkan kulit dan paling best it can removes cellulite
untuk cerita lanjut lawati manjadiri yer ^_^

19 comments:

Ena said...

Nak jugakkk la.. bestnyerrr... mesti rase segar bugar jer pastu.. :)

zita :p said...

wahh bestnya akak.kalu kat kedah kompom p

misha.w said...

spa ni kt kedah ke ina? mcm konpius.

misha.w said...

owhh..ok ok..dah tak konpius dah.. kt putrajaya kan. hihihi :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnyer...dpt memanjakan diri.. :)

Lady of Leisure said...

teringin tul nak pi manjadiri ni...

unlisted_one said...

uik..uik,,Qastalani pegi dah. Ade diskaun tak? hehe (pegi pun idak lagi, sibuk nak mintak diskaun)..hehe..

headbart said...

Bestnyaa!!
Kita nak gi tempat awak laaa...
Kalau urut brape lama?

eynda said...

Segan pulak nak pi manjadiri...sebab dah kenal tuannyer hihi...

Adlina Husaini said...

ena, meh la..this treatment nih sgt best sebab hasilnya boleh dilihat sebaik sahaja selesai rawatan =D ina jeles sgt kat customer sebab kat ina tak de org nak buatkan kehkehkeh..kena buat sendiri, mana sama..

Adlina Husaini said...

zita, doakan la akak murah rezeki, boleh buka manjadiri kat kedah..leh cheq balik kampung selalu ihihi

Adlina Husaini said...

misha.w, a'ah kat presint 11..dekat je..meh laa =D

Adlina Husaini said...

lily, ur welcome to pamper urself with manjadiri =D

Adlina Husaini said...

lady, hihi..meh la tapi home based ja..takde la hiasan macam kat spa mahal2 tu ehehe

Adlina Husaini said...

unlisted_one, nak diskaun? boleh..ina bagi harga member =D

Adlina Husaini said...

headbart, klik link ni untuk massage details =D
http://manjadiri2010.blogspot.com/2010/01/massage.html

tq for coming to my blog, visited u..best la wordpress..nampak lagi pro compare blogspot

Adlina Husaini said...

eynda, nak segan apa..dah kenal lagi laa best nak wat rawatan..apa tak kena boleh komplen terus kat ina..really appreciate kalau lepas rawatan ada komen membina untuk ina =D

SiTi said...

iShh...sItI nAk Je tRy..HhHUhu..wahH muMmy qAsTaLaNi DaH pEgi ke...

Adlina Husaini said...

siti, sila2.. =D

instagram adlinahomemadescrub


up