cerita ku mimpi mengandung lagi



gegirls semua..dalam mimpi ina mengandung lagi tu, ina nampak perut ina sebijik macam dalam gambar tu cuma bezanya tapak kaki baby dalam perut ina tu besar lagi and nampak dua-dua belah tapak kakinya..

sehingga sekarang period tak mai lagi..
dah lewat 4 hari ni
pregnancy test ada, dah ready
tunggu masa nak check kebenaran teka teki
tapi
biar ku tunggu beberapa hari lagi
nanti ku update status terkini

3 comments:

Ena said...

comeinyerrr tapak kaki tu.. ena pun tak pernah berpeluang nak tengok mase peknen dulu..
camtu rupernyer so cute kan!..

ina, heheh.. dah lewat dan standby pregnancy test yeh.. wuwuwu..apakah? lalala..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

x SABAR NK TAU APA KEPUTUSAN NYER.. :)

mummy-aulia' said...

biaq betoiiii...kne postpone dpa la kalu betol..kih kih..

instagram adlinahomemadescrub


up