cuci mata - pramugari

Pramugari dari negara Thailand. Siapa sudi tidur jika pramugari seperti ni yang jalan sana sini dalam kabin kapal terbang?

Pramugari dari negara Amerika. Jika pramugari Malaysia berpakaian sebegini, siapa nak naik bas balik kampung lagi?

Pramugari dari negara Russia. Boleh ke si pendek memohon jawatan pramugari di Russia?



Pramugari dari negara UAE. Manis betul...

Pramugari dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je...tapi cukup lawa sudah...


Pramugari dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je...tapi cukup lawa sudah...


Ehh...boleh tahan juga...Nape tak pernah nampak pramugari seperti ni walaupun dah banyak kali travel?

Pramugari dari Fireflies Malaysia. Kira okay juga lah...malahan ni budget airline...Standard memang tak boleh banding dengan airline dari luar negara

ni problem mekap atau problem pramugari ni? (Yang seolah-olah pelakon opera cina tu...)


Yang ni kira cun ?


Macam mana dengan yang ini??
Mesti ramai yang tengah marah-marah dan komplain tentang standard pramugari negara kita depan skreen komputer anda sekarang. Tapi anda patut rasa gembira, sebab sekurang-kurangnya paras muka pramugari kita ni dah kira menonjol...jika banding dengan yang seterusnya..

.
.
.
.
.
.

Pramugari dari negara Afrika. Penumpang akan tidur lenyap je sepanjang masa penerbangan….
Hehehhehee…

6 comments:

fazemy said...

HAMPEH JE. haha..dulu kecik2 nak jadi pramugari. dah besar tak meninggi la pulak plus merendang lebat. so takde harapan la. haha

Ena said...

hahahahhaha...

tu jer leh komen...

kui kui kui..

umie said...

HAHAHAHAHA...........

miss mumun said...

hahahaha..
xbek~~ tp nk gelak jugak..
hahahaha..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hikhik...

Klu jepun..x makeup pon..mmg nampak cantik...

Tp bagus gaklah klu lena sepanjang perjalanan.. :D

~UNai~ said...

suke tgok pramugari jepun... tutup2 jer... sopan.. baru betul2 timur!!

instagram adlinahomemadescrub


up