Hijab Parlour, alhamdulillah..

alhamdulillah..syukur sangat-sangat
usaha untuk ina tambah lagi pendapatan di samping minat mendalam
dalam berniaga
maka
hijab parlour pun terhasil

hehe intro bukan main..

nak maklumkan pada kawan-kawan, ina dah berjaya upload beberapa stok shawl dan tudung syria serta anak tudung syria dalam blog tersebut..

tapi ina tak abeh make up lagi blog tu nak bagi menarik..ina tak pandai sangat lah bab2 make up blog nih..header pun ina masih mencari-cari yang sesuai..

internet masih lagi bermasalah..kalau diikutkan ada lagi beberapa selendang yang belum di upload..

harapnya ada yang sudi melawat blog
hijab parlour ina tu dan ada juga yang ingin membeli dari ina..

.
.
.
.
.
.

lama tak blogwalking..rindu..tingat sangat..ish penangan persahabatan dalam blog ni hebat lah..seronok berkawan dan mengenali semua..rasa masing-masing ikhlas dan jujur..

walau kita berbeza usia, mahupun pangkat namun takde bezanya disini..insya allah, ada peluang, kita bertemu jua..amin..
.
.
.
.
.
kenapa la aku kemaruk sushi ni..nak kata mengandung, confirm la dak..baru 2 minggu lepas makan kat sushi king, takkan nak p lagi kot..ada tak sesapa yang pandai wat sendiri sushi??

4 comments:

Lady of Leisure said...

cantik blog hijab tu... lady tak reti buat sushi king kalau nak makan beli je ekekeke...

Adlina Husaini said...

thanks lady..eh nak emel boleh tak? wanna email u something

Ena said...

cantekkk la ina.. tudung tu.. nanti kalo ena nak beli ena bgth ye.. hehe

betul tu.. blog buatkan hubungan silaturrahim terjalin tidak mengira pangkat, darjat & umur.. ina pun mcm tu.. rase seronok!

ena tak pandai buat la.. huhu

Ibu Ayra said...

nami, tahniah atas pembukaan hijab parlour... bleh emailkan kak long harga shawl n tudung syria tu kalau nak beli kodi/borong tak?

rosrusli@gmail.com

TQ! all the best!

instagram adlinahomemadescrub


up