latest update mimpi mengandungku

gegirls!!
akhirnya datang juga periodku..
apa maknanya???
tak preggy lah
hihi..
sekian dimaklumkan ^-^



muka lega tak hengat


p/s: pic tu ina pakai anak tudung syria warna purple + pink dengan shawl senada..
baru berjinak-jinak dengan bisnes tudung syria dan shawl secara online..

harga pengenalan:

anak tudung RM4 shj

shawl RM9 shj


insyallah ina akan upload stok2 tudung syria, shawl, dan anak tudung pelbagai warna tak lama lagi..

24 comments:

AyAnG 'n' AbAnG said...

anak tudung yg ade 2 kaler or 3 kaler tu ade x?

Lady of Leisure said...

cantiknya... nampak anggun gitu...
shawl tu berkenan pulak lady tengok...
:)

Adlina Husaini said...

ayang n abang >> owh yang jenis tu stock dah bes dear.tak sempat upload dah kena rembat =D

Adlina Husaini said...

maceh (sambil kedip-kedip mata) hihihi..

honeysour's blog said...

hehe..minat bisnes hang ni kan...

tapi cantik...

nanti hang make up aku lak...=p

Adlina Husaini said...

boleh sangat2..kecik tapak tangan satu dpp tu aku tadahkan

hoverrr daaa hehehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik anak tudung tu..

Adlina Husaini said...

nak ker lily? ada 12 color RM4 jer =D

misha.w said...

lega die dtg period. hehehe..

NuZuL said...

hang jgn bisnes sorok2. meh sini bwk dtg opis... :)

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

ank tdg tu cotton ke?

QuEeN Of 2 Heroes said...

nanti akak da upload bgth ye.... :p

mamalieyna said...

siap promo tudung pulak ye..hehe..

*kita gak yg tak mai2 bendera merah tu..hukhuk..

mummy-aulia' said...

hahaha..legaaa..boleh la pi dpa ngan aku nnt.. :)
adik aku dok ajak pi umah hg nk tgk shawl..xtau la bila nak pi..hihi

Adlina Husaini said...

misha, lega sesangat tau..hihi

Adlina Husaini said...

norwahidah, its cotton..cuma materialnya tak sekesat cotton macam kain t-shirt tu, RM4 each color, will upload soon

Adlina Husaini said...

nad, nanti akak upload akak inform awak eh

Adlina Husaini said...

mamalieyna, ayep nak dapat adik ke?? wahhhh rezeki tu..masuk umah baru + orang baru =D

Adlina Husaini said...

su, meh la bebila..lambat satgi beh kena rembat hihi..

aku pun lega sgt weh..kalau ngandung lagi jenuh la kena postpone.tak nak eh..nak p dgn hang =D

ummiaisyah said...

salam,
cantekla tudung syria tu..kalu beli anak tudung saje boleh ker?

Miss Q said...

ina, anak tudung ni apa material kain nya?

Adlina Husaini said...

ummiaisyah, memang ina ada jual anak tudung saja.. RM4 je setiap satu

Adlina Husaini said...

qas, material dia cotton tapi bukan jenis cotton t-shirt..lembut skit dari kain tshirt tu..

Ena said...

alamak.. camner ena leh terlepas n3 nie yek? huhu.. maaf la ina.. lately, ena agal bz.. ni pun ngah kemas2.. nak pindah..huhu..

btw, cantekkk la gambo bertudungu purple tu.. colornyer ena suke.. make up pun cantekkk.. bile la ena nak pandai make up camtu.. huhu

instagram adlinahomemadescrub


up