tension!!!

geram sangat..
dari pukul 1 am lagi ina dok tercongok depan lappy ni
nak upload shawl, tudung syria and anak tudung cotton tu..

tapi tatau la pasepa signal teruk sangat
kejap 2 bar dan paling kuat pun 3 bar
tak stabil langsung..

dah la seminggu berkursus..memang tak sempat nak wat keja
apatah lagi la nak update blog
malam ni streamyx hampeh pulak

la dah 3:55am
rasanya tak sanggup dah nak tunggu
maknanya kena postpone lagi..
sian kawan2 yang menanti
jangan fed up dgn ina ek..ina betul2 minat nak mula meniaga online shawl dgn syria ni..
apakan daya line pulak tak support
esok ina cuba lagi
maaf ya..


19 comments:

Adlina Husaini said...

luckily satu pic berjaya jugak di upload..

ina pakai shawl merah tu (RM9) + anak tudung syria (RM4)

umie said...

cantik la tudung tu ina..selamat berniaga...

Ibu Ayra said...

sabar separuh daripada iman... susah dulu senang kemudian...
rasanya skrg blogspot problem kot... kak long pun takleh nak upload pic nak update blog... huhuhu sabar je la...

Ain said...

sekarang ni line memang lembap giler kalau kita nak upload pape kan....

kalau upload video lagi berzaman kena tunggu....

hampeh betul.... huhuhu....

Adlina Husaini said...

umie, tak berkenan ke nak tempah hihihi..murah jer :D t

Adlina Husaini said...

ye ke kak long..patut la ish sedih betuiiiii

Adlina Husaini said...

tu la ain, smalam tunggu smpai pukula 4 pagi pun still tak leh nak uplod, nak upload tudung merah tu pun dekat 20 minit

mamamiera said...

cantiknye.. pndai ina pakai..
sweet je dgn lesung pipitnye..
akk langsung xreti nk pakai shawl..
aritu akk dpt prezie 2 helai shawl..
pastu balik umah lilit2 pusing2 pon xjadi2.. ina ade kan entry cara2 nk pakai shawl.. nnti akk intai eh.. ;)

Ena said...

Bestnyerrr..

pandainye ina wat business ekk? ena pun nak kene pk kan camner nak tambahkan pendapatan!..
cantek shawl tu..
berseri2 jek..
tal pe.. take ur time!!.. :)

AyAnG 'n' AbAnG said...

x sabo nye nk shppin kt cni...hehehheheh

fazemy said...

Orang cantik pakai apapun cantik. Huu itulah kdg2 tenshen je klw tenet slow bila nak upload gmbr nih. sabar jelah.

p/s:upload la masa buat kat opis tu. upload satu2..pastu save as dulu then dah free baru edit and post kan.

Adlina Husaini said...

mamamiera, akak kalau pakai lagi cun mcm minah arab tuuu sebab muka akak bujur sireh..pakai apa pun terletak cuma skill je nak kena belajar..dapat satu teknik je dah cukup then boleh bergaya ikut trend la nih..

nanti2 ina post lagi camner nak bagi shawl tak melekap kat muka..ina belajar lilit2 ni sebab muka ina bulat tembammmm

Adlina Husaini said...

ena, meh la join jual tudung2 ni kat opis..ina supply kan =D

kawan ina tanya napa letak murah sgt compare harga market, tapi bagi ina..dalam berniaga ina percaya konsep sedekahnya..setakat bagi lepas kos and ambil untung sikit dah lah..semoga berkat..amin..

tapi masalahnya dgn sistem pulak huhuhu

Adlina Husaini said...

ayang n abang, thanks sgt2 sebab ina tak mula lagi post2 barang jualan tapi dah ada yang support..very the terharuuu auuuuuwww hihi

Adlina Husaini said...

wah thanks eh fazemy sebab kongsi tips yg sgt berguna hihihi..tapi la ni tengah kursus..ni pun time rehat je boleh balas komen, yang lain kena tunggu wat kat umah..

minggu depan insya allah boleh aplikasikan nasihat dan tips berguna tersebut kehkhkeh

smms said...

mmg internet sgt tidak selesa skang ..
hangin ja kan

Lady of Leisure said...

sangat2 cantik dan kemas la pic ina pakai tudung tu... ni yg lady teringin ni..

Miss Wanie said...

itu bukan lesung pipit
itu pipit punya lesung!

hahahahahaha [oke aku ngaku jeles sebab dalam semua adik beradik, aku je takde - cis!]

oh ye.. sok aku balik jitra for MUET on this 8th May with my friend, Adam n Cedin. naik keta Adam (Waja). jgn isau ek! ^^,

SuRayA^i. said...

internet mmg tgh prob kn skarang? sbb tu lmbt kot..

instagram adlinahomemadescrub


up