acne purfying facial and lime day make up





ms gorgeous: irah dari puchong
facial treatment : acne purifying + hydrating + vit c
make up : lime day make up

thanks ek irah =D
more details for this beauty session: click here

4 comments:

unlisted_one said...

erk,..i dah lama tak buat facial, tak tau dah jadi ape dah muka ni..huhu..

Lady of Leisure said...

uwaaa... i pun dah lama tak buat facial... sedih tol.. kulit kusam smcm jer dah ni...
:(

Adlina Husaini said...

unlisted >> tq for coming to my blog =D

Adlina Husaini said...

lady, jemput datang ke manjadiri =D tapi, tak de la cantik macam salun yang selalu u dok p kat hotel2 bila u ikut ur huby..ina penah baca entry u buat review salun apa ntah masa u follow huby u pegi meeting

instagram adlinahomemadescrub


up