enfagrow A+ murah




tudia nak cerita pasal susu anak pulak nih..
aisy kan dah cukup setahun, so from enfalac A+ tu dia dah shifted to enfagrow A+ pulak
selalu beli barang2 aisy ni kat carrefour putrajaya saja
jadi tak dela comparison harga mana-mana tempat lain

nak inform la kepada parents2 yang susukan anak dengan enfagrow ni
sekarang kat carrefour tengah sale
harga biasa RM96
sekarang sale jadi RM90.99

ada lagi ke tempat lain yang lagi murah eh???



11 comments:

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

aisy dengan vish sama baby enfa.........

smms said...

sama ngan baby qk pun enfa juga .. enfalac A+ pun kat cafour ngah murah x? hehhe
tapi selain cafour kami selalu belu susu kat speedmart murah la rm 2 cmtu ..

QuEeN Of 2 Heroes said...

kat kedai ubat cina selalu jual susu murah kak..
darwish minum susu enfaA+ yg HA punya...kalo kat jusco rm8+..kat kedai ubat cina RM7+ je...kat equine ade 2kedai ubat cina jual murah...

Adlina Husaini said...

agnes, sama eh anak kita =D sebab tu la mereka bijak and comel

wahhhhhh puji anak sendiri kehkehkeh

Adlina Husaini said...

smms,
tips utk awak shopping kat k4..pegi beli barang anak minggu hujung ke 3 selepas gaji okey..time tu diorang turunkan harga =D

semalam tak perasan enfalac berapa RM, maybe tgh sale juga sebab out of stock

dulu pegi jugak kat speedmart bangi..beli kat sana
tapi kejap je dia murah, lepas tu sama je mcm k4..

Adlina Husaini said...

smms,
tips utk awak shopping kat k4..pegi beli barang anak minggu hujung ke 3 selepas gaji okey..time tu diorang turunkan harga =D

semalam tak perasan enfalac berapa RM, maybe tgh sale juga sebab out of stock

dulu pegi jugak kat speedmart bangi..beli kat sana
tapi kejap je dia murah, lepas tu sama je mcm k4..

Adlina Husaini said...

owh ye ke nad?? wah balik ni harus ku cari kedai2 cina kat equine =D

terima kasih daun keladi, nanti ada info sale kat mana2 kita share lagi

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tak salah la ni ada packaging baru kan,....dulu aqish minum enfagrow kejap pastu bertukar balik pada susu asalnyer Progress Gold...enfa best sebab banyak flavour right

Adlina Husaini said...

a'ah sebelum ni kaler kuning kot
pastu tukar packaging ikut oversea, pastu harga pun naik semata-mata sebab tukar packaging je..

a'ah ada flavor honey, vanilla and original..tapi ina bagi aisy minum yg ori je..

Duwanz said...

minggu lepas kat sogo sales 30 sept - 23 okt RM85.90.. sempat beli 2 tin

EasyBébé said...

Enfagrow A+ 1.7kg Rm88.50 shj. Penghantaran percuma boleh diberi dengan pembelian minima 2 tin shj (kawasan tertentu shj).

Diapers import berkualiti tapi harga murah pun ade. Lawatilah laman web http://easybebe.blogspot.com

Sekian, terima kasih

instagram adlinahomemadescrub


up