Shawl Plain Eksklusif RM11

hijabparlour

gegirls..
nantikan kemunculan shawl jojet ekslusif dari hijabparlour
murah je RM11.00, kat market ina tgk harga dia Rm15-RM18
bila pakai nampak cam shawl mahal
glamer abes..especially kalau pakai dgn baju kosong

senang juga nak pakai
tak yah susah hati muka bulat ke tembam ke
mesti boleh disembunyikan

ada banyak warna
insyallah akan di upload tak lama lagi =D
p/s: sila click pada imej untuk gambaran lebih jelas

20 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

teringin nak pakai shawl..
mcm tak sesuai dengan muka dak gebu yang bulat mcm tembikai susu....

T_T saya sedeh

Ain said...

pandai la ina pakai shawl.....

sangat2 jeless tau....

bila nak share ilmu nie...huhuhu....

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

inner yg ina pakai tu lycra ke cotton.bentuk cantik je.. :-)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tanteknyer...kiter tak reti nak pakai tudung2 lgu ni...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik shawl tu..
Tp kita x pandai guna shawl..
Kena amik masa nk guna.. :)

Rozy said...

baguslaa ina nih... selalu inform benda yg kak rozy xpernah jumpa..
okess keep updated dengan posting ina..

mamalieyna said...

ohh ye ke,.,cam cun jer tu! kita akan nantikan...hehe..

Lady of Leisure said...

lady suka shawl mcm ni, ni bukan yang ada benda keras tu kan.. cayalah ina, nampak kemas sangat ina pakai...

Ena said...

org yg pakai tu cantekkk.. bertambah2 cantek la bile digaye kan mcm tu.. :)

Redbloodsnow said...

lawa lah.tp ruginyer zie x sesuai pakai shawl :(

Adlina Husaini said...

yanie, muka awak sure comel kalau pakai shawl..mesti nampak macam budak2 kat u sebab awak gebu =D tak nampak mcm dah keja..

Adlina Husaini said...

ain, sila tunggu tutorial tu ye..

kita tak tahu la kenapa penyakit cik M tu bersarang kat diri kita sekrang ni..

byk shawl lagi nak upload tp tak buat2 pun..

hari2 kita azam nak upload tau..ish teruk beno laa ina nih

Adlina Husaini said...

noor, inner tu cotton =D

Adlina Husaini said...

anje, nanti kita ajar awak eh..lepas tu sure awak suka pakai shawl sebab cepat and tak yah sesusah nak iron =D

Adlina Husaini said...

lily, bila kita dah ada skill nak melilit tu..sure kita akan jatuh cinta ngan shawl..

kena praktis selalu depan cermin sampai teror

ala bukak you tube pun banyak di ajar..kejap je sure uols terer

Adlina Husaini said...

kak rozy, keep reading my hijabparlour blog ehhhh =D hihi thanks

Adlina Husaini said...

mamalieyna selalu support ina =D tqvm mmuah mmuah

Adlina Husaini said...

lady, ina rasa cam tak seswai je pakai yg ada awning keras tu..

even express tapi macam tak berapa nak 'cun' utk ina hihi..

leh bandingkan gambar header ina yg pakai tudung keras tu dgn shawl.. ina rasa seswai ngan shawl lagi hihi perasan

Adlina Husaini said...

ala ena ni..malu kita..kembangggggggg hihi

Adlina Husaini said...

red, u cukup lawa utk pakai shawl..try ehh sure u ll amaze wif ur new look =D

instagram adlinahomemadescrub


up