please, bantulah saya


gegirl!!!
sangat susah hati
awat blog ina ni tak loading cepat
loading keluar header sampai tajuk ja
ada dak sapa2 yang tau macam solve problem ina ni?

ina dah delete perkara yang ina rasa tak perlu
tapi masih lagi berat
bukan ada apa sangat
blog orang lain tu siap dengan iklan macam-macam
gambar sidebar penuh
link sana sini
tapi load ok je

minta tolong sangat2 kat otai2 semua

10 comments:

Queen said...

ye betul..saya dah dua tiga kali try load blog u..tapi tak dapat....banyak entry2 terlepas...puteri kure2 punya blog pun sama...tapi dia tak alami.saya yang alami...diak ata dia bukak dia punya elok je

cara nak tengok, jgn klik kat tajuk (if dekat bloglist..jgn klik tajuk...)cuma klik ke main url blog..ha..baru keluar elok...huhu..what to do

fisa othman said...

yer la ina...mula2 fisa ingatkan pc fisa yang lembap sangat..tapi bila click kat url ina ok je keluarnya...ermmm sian ina...fisa bukan otai so tak dapat nak bantu...

Ibu Ayra said...

nami, kak long buka ok ja... semua bleh load cuma lambat sket... tu lah, x sure la mcm mana nak buat sebab dok belek tgk widget takdak la byk sgt...yg penting2 ja...

Ena said...

eh eh!!

tapi yg nie blh pulak buakk.. yg sblm nie tak leh bukak.. ena pun tak tau nak watcmner?

tu yg kejap dtg kejap x der..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ye lah ina..Lily slalu gak buka..tp lmbt loading..yg nampak header jer..ingatkan intenet lily yg problem..Tp yg skrg ni plak cepat jer loadingnyer.. :)

Miss Wanie said...

erm.. solution dari aku is,

sila tukar template anda.
template ang tu kot
ataupun ang download lain template ni, remove yang dok ada, pastu install len

smms said...

mebi pc yang slw kot ..faktor gak tu .. or internet yang slow jugak ..

mrs.ecam said...

ni okeh jek aku bkak blog ko ni...ke sbb aku bkak kt opis aku n opis aku tenet mmg superb...hekhek

btw salam knal

norhaizan said...

boleh je nor bukak...cepat jer dia loading...mungkin skrg dh okay kot

aswalovewan said...

salam ina..just bg tips sket..mana tau kot2 berkesan..sy rs 1 reason blog awak lmbat loading sbb ada bahagian "anda mungkin juga meminati:"...sebab part tu ada kuar photo..so kalu buka u punye blog slalu stuck kt situ..

instagram adlinahomemadescrub


up