nak contact lense free tak?

ina ni rabun..tapi tak penah nampak ada gambar pakai spek kan??
sebab ina ni pengguna tegar contact lense

setiap 6 bulan akan replenish stok sedia ada
dulu-dulu suka la juga pakai yang ada warna
tapi mahal bebenor
kalau yang biasa ni sekotak RM35 jer untuk sebulan
tapi kalau ada warna jadi RM75 sebulan
macam mana pun ada few brands yang boleh dapat harga RM45

apa-apa pun kalau tak yah bayar sure lagi best kan..
jadinya meh sama-sama kita register kat
website nisebab ada promo contact lenses freshlook illuminate

kalau kita terpilih kita akan dapat free sample cl 3 hari brand freshlook ni
yang bestnya dia boleh besarkan anak mata kita jadi lagi bold and brighter =D sukaaa sgt sebab cantik bila buat make up smokey eyes

so apa lagi, meh kita reg ramai-ramai eh..mana la tahu ada yang bertuah dapat percuma stok utk sebulan ^_^

ni pinjam sat pic dari en google

p/s: iklan ini tidak berbayar..

16 comments:

aiDieNa said...

Wahh contact lense free... tapi kita tak pandai aaa pakai contact lense.. huhuhu..

sI tEDI said...

dah lama x pakai contact lense.

pakai comin mata lak skang

mamalieyna said...

uuiii seriau tgk orang pakai contact lense..hehe..

Adlina Husaini said...

aidiena, tak pe boleh belajar =D senang jeee

Adlina Husaini said...

tedi, ina kalau pakai spek rasa cam pening and sakit kepala ngap ngap gitu..

Adlina Husaini said...

mamalieyna, nak buat macam mana..huhuhu kita rabun :'(

Adlina Husaini said...

mamalieyna, nak buat macam mana..huhuhu kita rabun :'(

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah free gitu...kiter tak pakai cermin mata la...

Miss Wanie said...

ok, dah fill the form
muahahahaha!!!

Lady of Leisure said...

lady suka juga pakai CL ni tapi bila pakai satu je lady rimas, rasa cam ada menda dalam mata.. mmg akan rasa camtu ke ina?

Adlina Husaini said...

ala anje mata ok takpe, takyah susah hati nak pakai, duit pun jimat =D

Adlina Husaini said...

bagus adik aku neh, menurut perintah

Adlina Husaini said...

lady, kalau dia kering memang akan rasa cam benda dlm mata..rasacam habuk2 gitu..

tapi kalau bersih and cukup kelembapannya..takde rasa pape =D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily pernah nk cuba guna contact lens..tp x pandai pakai..huhuhu.. :)

Ena said...

ena penah gak pakai lens ina.. tp dah lame dah tak pakai.. sbb tak tau la sama ada ina allergic ngan lens or ena yg tak pandai pakai.. sure merah mate bile pakai.. hukhuk huk.. so pakai je la glasses.. tp bukan every dah pun time driving jekkk.. hehe

umie said...

Ena...sama mcm umie gak..kalu pakai lens jer mesti merah mata...antara sb mcm tu sb umie ni rabun silau..kalu nak pakai lens pun kena ada silau protected gak...sekrang ni alhamdulillah..x pakai spek dah sbln sb try permata hijrah...tp try balik pakai spek..mcm pening pulak...10 minit je pakai then pening dah...

instagram adlinahomemadescrub


up