tolong komen ina, tolong..

ina dah tukar template minima
buat sementara waktu sebelum ceriakan semula

gegirl semua boleh tak bukak?
lambat jugak ke?
kat opis ina ni mungkin la slow
tapi bila ina buka kat umah(ina guna streamyx)
still tak leh loading sedangkan kalau buka web lain ok

tolong ye..
tolonggggglah
rasa takde mood sangat bila tempat ku meluah perasaan
dan tempat ku berkawan-kawan
dah tak perform dengan bagus
huhu


(ni sticky mode)

15 comments:

smms said...

Template lama n baru ni i buka ok ja .. ke tmpt ina slow kot ..tapi stremyx mmg agk slow loading kot .. i pun cmtu kekadang ..

Adlina Husaini said...

owh ya ka?
tapi ena and da rest pun penah komplen pasal lambat loading nih
tapi anyway thanks to be da 1st one who comment me =D

Ena said...

mrmm..

yg nie tak laju sangat tapi tak slow mcm sebelum nie.. heheh..

mungkin kat opis ena kot..

nanti ena try buke kat umah pulak.. hehe :)

fisa othman said...

fisa still ada problem nk load...ermmm bila bukak orang len punya ok je ina...

Lady of Leisure said...

hi ina lady pun sama ngan fisa still ada prob nak load.. tapi kalau clock kat url ok... kalau click tajuk entry still ada prob..

Queen said...

still slow....tak boleh buka...=)
kena pergi main url je...

Queen said...

ade email?..nik email yang nik print screen..dia loading dekat static pe benda ntah...itu yang lama..

azimah said...

haa.. baru nak tanya gak.. imah ingatkan kat laptop imah je yang bukak slow.. maklumlah, laptop tua.. hehe..

hat ni ok je. rasanya template lama tu kot prob. :D

alfa juliet said...

sy pun tak leh bukak....ke berat sgt tak???

misha.w said...

tgk mcm ok je ni. ina tukar ape ek?

QuEeN Of 2 Heroes said...

sy buka ok je kak....yg lama ok...skang pun ok...
siang td buka kat opis pun ok...skang kat umah guna streamyx pun ok...

sekamar rindu said...

salam....


moga puan skrg dah ada mood..
juga moga drahmati allah swt selalu..amin...

umie said...

ina...umie ingat umie je ada problem mcm org lain..aa..time nak buka blog ina memang slow..kadang2 header jer boleh buka...then loading lambat..yg sekarang ni pun still sama gak...

Ibu Ayra said...

nami, kak long buka blog nami pakai template dulu ok je...yang minima nih pun ok...

norhaizan said...

erm..sama okay jer ina...cepat jer loading dia..

instagram adlinahomemadescrub


up