ya allah, sembuhkanlah jerawat hamba ya allah

ya allah, sembuhkanlah jerawat hamba ya allah
tu sebenarnya keyword yang ina tengok dlm nuffnang
ala, keyword ialah apa  orang type then boleh link ke blog kita

nak tergelak pun ada hihihihak 
tapi tak boleh gelak!
ina rasa orang yang search pasal tu mesti mengalami masalah jerawat yang teruk
sehinggakan mungkin memberi kesan kepada emosi dia
dan juga turut mempengaruhi keyakinan diri dia..

harapnya orang yang search tu baca entry ina yang terbaru dalam manjadiri
berkaitan entry SAY NO TO JERAWAT
harapan ina supaya dapat membantu sesiap yang ada masalah kulit wajah tersebut..

11 comments:

sI tEDI said...

aduhai!

merau meratao die dgn jerawat.

better pergi pakar lah..

Adlina Husaini said...

a'ah betul tu tedi,kalau teruk bebenor better gi dermatologist..

eh bukan salun dermatologi tu na.. ni doktor pakar kulit..

mamalieyna said...

hikhik..mcm2 keyword org taip kan.. ^_^

Adlina Husaini said...

a'ah betul tu sis..cuma nasib baik lah takde keyword porno lagi..

tgk blog sapa ntah tak igt, dia pernah komplen ada keyword blue masuk link dia sedangkan blog dia takde adult stuff pun hihihi

umie said...

dulu pun jerawat umie teruk gak sb kerja bawah berjemur time PLKN dulu lagi la..dengan peluhnya lagi...sekarang dah dok tpt aircond ok sikit...hehhe

DDrfauziah said...

Salam singgah ukhwah dari Kak G. Ceria2kan hari anda. :)
Misi arini: Singgah2 memanjangkan silaturrahim. :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kuikuikui....ada gak yg mcm tu eh...pelik tp benar.....hehhee

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ish bab2 jerawat ni memang leh kasik down tau.emosi memang terganggu huhu

Lady of Leisure said...

kesiannya lady boleh imagine coz lady penah lalui time yg banyak jerawat sangat2 huhu...

sekamar rindu said...

salam..

alhamdulillah...muka saya dar dulu hingga skrg lum penah ada jerawat..hehe..

Ena said...

huhu..

dulu penah satu ketika en adi serang ngan jerawat.. uwaaa.. tapi nasib baik saham tetap tinggi.. muahahha..

larikkksssssss!!

instagram adlinahomemadescrub


up