tripple cheeseburger

korang dah cuba ke tripple cheeseburger yang baru tu
ina dah cuba
tengok je lah perbezaan yang real dengan yang dipromosikan


tengok gambar kat kotak tu, cantik sangatkan..sangat memanggil-manggil


tinggg!!! *lepas kotak dibuka


meh tiru daddy ^_^


yum yum..tapi tak boleh selalu yer..


mommy pun nak interframe gak


daddy pula ^_^



hehe beriya dia makan






*walau pun tak sama macam gambar, tapi tetap habis burger tu..kongsi je ngan huby sebab perut dah kenyang pergi beraya rumah member then singgah IOI puchong pergi DAISO..




6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah....sedapnye kak...besar tak? heheh..kalu makan mesti kenyang

Adlina Husaini said...

takde la besar gedabak cam tv tu deq..tapi sedap ^_^

Queen said...

cheese die dah meleleh sebab burger panas la tuh...yummeh!

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama tak makan McD..heheh

*diera* said...

oh sedap nih.. hehhee kalu makan mcd kt tak pernah pun makan cisberger.. tapi aritu pakmentua belanja.. oh sedapnyeee... tapi taksama rupenye cam lam tv kan.. hahhahaha

Miss Wanie said...

amboi si kecik tu
hahaha!

oit, keluaq pun kena 1 theme kaler ka
ahhaah

instagram adlinahomemadescrub


up