tips menaikkan traffic

tips ini ina dapat daripada blogger pereka cerita
untuk menaikkan traffic, antara perkara yang perlu dilakukan adalah seperti berikut:

1. Individu mestilah mempunyai Internet serta komputer riba yang mudah dibawa ke mana-mana.
2. Mulakan membaca blog popular kemudian tinggalkan komen pada lima blog popular ini.
3. Kemudian untuk setiap blog yang sudah diberi komen, cari pula blog lain kemudian tinggalkan tiga komen di situ begitulah seterusnya sehingga iaa berkembang.
4. Buat template yang menceriakan dan bukan hanya mengambil template sedia ada.
5. Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan.
6. Mendaftar dengan laman web Nuffnang untuk memastikan blog menerima iklan daripada Nuffnang.
7. Rajin serta tidak kenal erti putus asa.

4 comments:

alfa juliet said...

bagus benor tips ni ina

Ain said...

tipsss yang bagus tapi ain memang tak terkejor kalau nak upkan n3 banyak2....

mamalieyna said...

tip yg bagus..tp tulah susah nak follow tu..hehe..kita kan bekerja.. =P

Nur Hawa Mohd Zin said...

10 catatan tu awe belum sampai lagi kak..heheh...tq info ni

instagram adlinahomemadescrub


up