gengblogger boleh merosakkan komputer?


kalau tak nampak, klik kat imej tu untuk paparan lebih besar yer

mungkin ina terlambat or ina je yg tak sedar pasal ni
susah hati jugak lah kalau nak masuk blog2 kawan2 yang sign up dengan geng blogger
sebab ada malware yang boleh mengacau computer kita

so apa solutionnya?
nak jugak visit kengkawan semua
tapi tak berani..
ker mesej warning tu tak de pape?

korang pernah terima tak mesej tu??
ke ina sorang jer??
or walau pun korang terima tapi korang ignore je ke?

help!!!!

7 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe penah kena sekali dlu tapi awe ignore kan...tak tahu nak buat ape..

Queen said...

selalu kene....just tutup je...tak payah visit..heeee

Anonymous said...

jangan bukak blog tu..pernah sekali tu bukak jugak..lepastu laptop tak boleh shut down..

Adlina Husaini said...

awe, so far tak jadi pape eh?

Adlina Husaini said...

macam tu byk le juga blog yg tak leh visit kan queen

Adlina Husaini said...

owh ye ke cik anon..tqvm for ur reminder

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak da pape pun kak...tapi ada sesetengah je tak blh masuk

instagram adlinahomemadescrub


up