rumah terbuka ka tertutup?

korang buat open house?
ina tak de pula planning nak buat
tapi tetap bersedia menerima kunjungan kawan-kawan

esok ada kawan nak datang
hrm..nak masak apa ea?
rasanya cukup kot kalau dihidangkan dengan bihun tomyam, bubur pulut hitam dan kek coklat
biskut? non adooo
semua dah bawak balik umah mak dan mil
kat umah sendiri lupa nak beli
boleh pulak gitew

haha berbalik pada cerita kurus lepas posa
ina laki bini turun few kg
tapi congrat utk huby sebab berjaya turun 5kg
ina pula dari 52kg jadi 49kg
yeeehaaaa ^_^

nak maintain tu yg susah nih
pergi beraya rumah orang makan tak hengat
maklumlah makan free
dijamu yag enak-enak
pastu tak payah nak basuh pinggan mangkuk gelas belanga
wakakaka sangat heaven

ada sapa lagi ka nak jemput p umah dia???
hehehe

btw sok sapa nak makan mai laaa umah k

4 comments:

Lady of Leisure said...

heheheh lady ni dok ingat nak buat tapi tatau lah bila... tapi takpe banyak masa lagi nak pikir2 menu apa.. ingat nak buat laksa hihi

Ena said...

ean pun dok umah je nie.. nak p umah kawan2 banyak yg baru balik dari kg halaman.. mesti la penat kan.. kalo ada jemputan tu lain la kan...

ena rasa tak buat open house tapi nak buat makan2 sikit maybe next week la.. this week nak rehat dulu.. menu pun tak tahu apa lagi ni..

*cimOt* said...

rumah terbuka laaa..nanti rezeki murah..hehehehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe buat hari tu untuk sedara mara jerk...hehehe...

instagram adlinahomemadescrub


up