pesanan redmummy untuk blogger

pesan redmummy kepada semua blogger:

"Paling penting menjadi penulis blog tegar perlu mendapat restu suami, ini kerana banyak masa dihabiskan di hadapan komputer. Jadi jika suami memahami, segalanya akan menjadi mudah.

"Bagi suri rumah mungkin mereka boleh melakukannya pada waktu siang selepas membuat kerja rumah. Jangan sehingga asyik berblog menyebabkan rumah tangga menjadi kucar-kacir," katanya.

Sekiranya dalam masa setahun atau dua tahun masih tidak menerima sebarang pendapatan, baginya itu perkara biasa kerana menulis blog memerlukan kesabaran tinggi.

dipetik dari: pereka cerita














 so korang sekalian, dah dapat restu suami tercinta ka??
 nanti tengok korang dok ngadap laptop sampai pagi, cuak pula dia nanti..ntah2 ada boypren baru hihih..


16 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

bagi anak2 kena dapat restu parents...heheh..

PALATABLE said...

Selamat Hari Raya Ina, kak setuju betul dgn redmummy, kekadang lupa rumahtangga yg belum diurus..tentang roti tu, kak uli pakai tangan aje...

http://treatntrick.blogspot.com

Mas said...

salam ina
selamat hari raya
betul tu, kak mas pun mengadap laptop masa abang tak de...kerja rumah mesti beres dulu...

*diera* said...

alamak.. heheh sy ngadap belog masa kat opis.. hehhehe adakah perlu restu bos? tapi bos saya tak kisah kot.. janji kerje siap..

kat umah tak ngadap dah.. buat masa ni la.. tade lapitop..

Queen said...

dia restu...kalau takde update dia yang tanya kenapa today takde update...tapi segalanya mesti dilakukan dgn pantas...supaya dia tak bosan tgk TV sorang2...time tu memang kene perli la...haeddh....susah nak kene jadi isteri yang perfectionist ni..ngeee

d_tieah said...

Nasib baik lom kawen lg..
So, x pyh minta restu sape2..
Hehe..

alfa juliet said...

tulis blog time masa free....

sahromnasrudin said...

salam ziarah..trime kasih berkunjung ke blog saya dan tinggalkan komen..semoga berkunjung lagi ya..keep in touch dan selamat berblogging :-)

Adlina Husaini said...

awe, bagus betui..adik akak selalu kena marah ngan parents sebab makan komp, tido komp

Adlina Husaini said...

palatable. owh ye ke kak..jenuh nak menguli eh,tapi guna tangan lagi berkat nak jamu anak2 kan..tahniah utk akak

Adlina Husaini said...

salam lebaran kak mas ^_^

Adlina Husaini said...

diera, janji keja siap kan..
takpe2 nanti simpan dwet beli laptop

Adlina Husaini said...

wah romantiknya queen ngan huby, tgk tv pun berteman kelasss uols

Adlina Husaini said...

dtieah , hahah nanti kawen kamu tahu laaa

Adlina Husaini said...

alfa, setuju!

Adlina Husaini said...

sahrom, terima kasih atas lawatan balas ^_^

instagram adlinahomemadescrub


up