kena penyek by ayam penyet


ngantuk..


tadi p makan kat Ayam Penyet kat Bandar Putri Puchong
pedas
marveles
dun jeles
hehe


p/s: pic laterlah upload

8 comments:

umie said...

jom tido..hahhaha....

azimah said...

ni sorang lagi.. hehe.. dok terjah blog orang lain pun sume kata sedap ayam penyek ni.. ni yg semangat nk try nih.. hehe

Adlina Husaini said...

umie, tak dapek den nak tdo..hihi byk hutang keja kat bos nak kena lunaskan sebelum balik..maklumlah nak bercuti..

Adlina Husaini said...

imah, ok utk sapa yg suka makan sambal belacan sebab tak de apa sgt pun..ayam goreng yg dipenyek (tp taste dia beza sket la dr ayam goreng berempah tu),tempe goreng,tauhu goreng semua sekeping2,sambal belacan..

so kena la order side dish dia,sup ka,gulai ka sebab kering..dah biasa makan ada kuah..

Lady of Leisure said...

uwaaa... jelesssssssss....

NuZuL said...

ayam penyet??? mcm sedap je?? sampai ati xnk ajak aku gi mkn ayam penyet kat Bandar Puteri, Puchong tu...erk, mcmane aku tau tmpt hang pi yek?ekekkee

Adlina Husaini said...

ala cik lady, satgi ajak la huby p makan..cuti balik perlis?

Adlina Husaini said...

alala cik nuzul ni..memalu lak nak mengaku awak la si ketua rombongan melawat ayam penyet :D

instagram adlinahomemadescrub


up