dipped oreo cookie

sebenarnya tengah plan nak buat aqiqah + birthday + house-warming

kalau boleh nak buat sendiri juadah dan buah tangan.. below oreo celup yg sgt gorgeous utk dijadikan gift kepada anak2 tetamu nanti..

nak tau tutorial buat oreo celup ni?? visit here

6 comments:

Drama Mama said...

wahhh good idea ni oreo celup...bole buat untuk birthday my son nanti

btw, please join our giveaway for a chance to win our delectable diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway_12.html

Adlina Husaini said...

visited ur blog..ur so creative :D

Lady of Leisure said...

wow.. good idea... nampak sweet je kan.. :)
tetamu mesti suka esp the kids..
:)

Adlina Husaini said...

rajin u jejalan ek lady..boleh dikatakan blog2 yg i jejalan ada je u..jeles laaa..i tak sempat :( a'ah, dipped oreo ni memang i tingin nak wat..and tingin juga nak wat cupcake sendiri hihi

Rozy said...

thx for this... tingin sanagt nak wat looks so simple but xtau nak wat tuk occasion apa..

Adlina Husaini said...

ala kak rozy, buat je then pos mai putrajaya kat ina :D

instagram adlinahomemadescrub


up