10 minit je make up

cheq bangun tido lewat??
tak dan dah nak bersiap??
jap jap
10 minit je kalau nak make up
so tetap maintain gorgeous
walau lewat macam mana pun cheq bangun tidoq kehkehkeh

8 comments:

Lady of Leisure said...

lady kalau nak make up mau 15-20 minit jugak hehe.. sbb tak berapa nak cepat esp tang mata tu...

Adlina Husaini said...

ok la tu lady..ada sesetengah tu berjam husband tunggu tak siap2..hihih

QuEeN Of 2 Heroes said...

sama la ngan saya..kalo tang mata tu mesti amik masa...hehe takat ni incik asben leh bersabo lg tunggu bininya bersiap..hehe :P cam ne ye nak siap 10minit je?

Ena said...

klu dah expert memg la cepat kan!.. klu terhegeh2 cam ena nie.. nampaknyer.. klu terlambat bgn memg x der la nak bermake up bagai.. hari2 biase yg dah bangun seawal 5am pon asyik x sempat jer.. tu la tgh urus mase nie agar ader peluang utk make up nie.. :)

Adlina Husaini said...

queen: sebenarnya kat situ ada link camner nak make up 10 minit jer..klik kat link tu ek..

Adlina Husaini said...

ena: practise make perfect..chayok!!!

QuEeN Of 2 Heroes said...

tak perasan ade link... :p
Q-tip tu ape kak???

Adlina Husaini said...

yang, Q-tip tu cotton bud

instagram adlinahomemadescrub


up