CUTEST BABY WITH CUTE MOM_by MaMa_Aqish

ini kali ke 3 ina nak join contest.. kali ni dianjurkan oleh salah seorang VIP familysempoi iaitu mama aqish.. jadi ina nak letak lah pic hepi hepi kitorang ni..


nama ibu : adlina nasmi bt sha'ari
nama anak : aisy hafiy bin ahmad husaini
umur anak : 9 bulan
nick name ibu : ina @ mummy aisy
nick name anak : aisy

gambar ni ina snap masa tengah tunggu daddy balik dari kerja..ina dengan aisy yang sampai dulu so while waiting kami pun apa lagi, jadi le camwhore! pic ni ina langsung tak edit..sangat le 'glowing' muka ina sebab berpeluh, boleh wat goreng ikan, tak touch up langsung..maklumlah, baru lepas gotong royong 5S kat opis..harapnya still qualified as contestant even tak berapa nak jadi cute mom

nak kenal penganjur contest ni? nick name dia
mama aqish..tak salahnya dia sebaya dengan ina..dah lama ina follow blog dia..bukan semata-mata sebab nak join contest ni. sebenarnya banyak infomation yang bermanfaat utk ina sebagai newbie blogger..ada few tutorials yang boleh diguna pakai untuk menambah baik blog kita.

satu lagi, mama aqish ni suka update blog dia dengan entry yang bagus-bagus, tak sia2 la kalau nak follow..banyak juga kengkawan dia yang jual baju-baju baby so sekali sekala nak jamu mata, pegi je blog dia then terjah pulak blog2 peniaga dari link yang disediakan..kira macam one stop centre juga la blog mama aqish ni

jom kita meriahkan contest ni..mana tau rezeki kita nak menang kan..pertandingan ni sampai 03.03.2010 so sempat lagi nak join

penaja-penaja hadiah pun ramai iaitu:

ramai penaja kan..jadi banyak lah hadiah yang akan ditawarkan, suka suka :D
.
.
.
.
so below are the terms and conditions to be
accomplish by contestant:

1. Add blog mama aqish dan kesemua penaja So Lovely Collection, LuvBabyFashion, dnurboutique, dnurjusmate5 & addacutecloth di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi Follower kesemua blog berkenaan >>>> done

2. Tepekkan banner Contest @ banner penaja disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified) >>> done

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 3 tahun bermula dari 3hb Februari sehingga 3hb March >>> still ongoing

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "CUTEST BABY WITH CUTE MOM by MaMa_Aqish" >>> done

5. Ceritakan sedikit ape yang anda tahu mengenai blog mama_aqish & kenapa anda suka terjah blog mama_aqish(pendek pun tak pe) >>> done

6. Upload hanya sekeping gambar anda bersama anak, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit...sendiri snap k..sila nyatakan sekali:
Nama Anak & Ibu, Umur anak & Ibu, Nama Panggilan anak & Ibu serta Umur anak...umur Ibu tak payah k..
>>> done

7. Dalam entri itu pastikan anda mention tentang penganjur & penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified).
>>> done

8. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni
>>> done

9. Hadiah ditaja oleh 4 penaja k...so tentu2lah banyak hadiahnyer k...
Hadiah terbahagi kepada 2 kategori:
1. 3 pemenang untuk kategori Baby Boy & 3 pemenang untuk kategori Baby Girl
Hadiah akan diberikan kepada baby & ibunyer sekali...so dua2 pun dapat..
then ada hadiah Saguhati & mystery...wow...banyaknyer hadiah...ape lagi...COME JOIN...
>>> dah join pun, tunggu keputusan je hihi

6 comments:

Adlina Husaini said...

aisy ni bukan boleh tengok ina pakai tudung, sama ada dia nangis igt ina nak gi memana atau dia buat muka noty dia and tarik tudung ina sampai tertanggal :D

Miss Wanie said...

budak nakal!

Mama_Aqish said...

ok lulus...tq for join

umie said...

sayang beno umie xda anak lagi...anak patung boleh x ina? atau pun pinjam aisy ker..hehehhe

Adlina Husaini said...

ala umie, awak tu on the making the babies laa hihi..tapi kalu tingin nak join contest, boleh je kalu nak pinjam aisy, mummy dia lagiiiii suka..leh la mummy dia gi dating ngan daddy dia kejap kehkehkeh

Papa @ Mama Zara Sofea said...

good luck dear!

instagram adlinahomemadescrub


up