aisy and wif his gf

during cuti ina gi melawat su, my manjadiri's partner.. dia baru bersalin..masa bersalin tu visited di kat hospital putrajaya juga..kali ni saja nak bawa aisy dan huby pula.. tapi masa sampai aisy wat perangai, mengantuk so tumpang jap tido sama ngan irdina..hihi

ehem..


namanya irdina aulia', very sweet name


hihi..pinjam bantal irdina jap..pink gitu
______________________________________________________

ni pula saja je nak letak, pic bfast pagi semalam..punya la malas, wat yg simple2 je..

toast + telur half cook + spageti goreng + air nescafe


malam sebelum tu pegi jj equin, saja nak survey harga pampers and susu..erk mahal siot..so end up kat sushi king tapau sushi..tu baki yg tak habis..agak rasa tak best sebab sushi dia tak sedap (tgk la california roll dia, masa beli pun dah gitu rupanya) sesedap Kampachi, Equatorial Bangi..eh sesuai ker nak compare???
mood cuti masih ada..huhu..tapi alhamdulillah, keja utk pagi ni dah beres :)


1 comments:

Miss Wanie said...

ekleh.. aisy sj tu... ekekekekke :P

instagram adlinahomemadescrub


up