penyek pics

sebab ayam penyet ni kering je kami order sup




ni la ghupe ayam penyet tu..dia nye rampai2 tu very da rangup and cedap, tatau la dia goreng mcm mana..anyone knows? tepi tu sambal belacan yg sedap dan cukup pedasnya, then tauhu + tempe goreng (cedey, sekeping je)

ni menu dia, selain Puchong ada lagi kat Subang Jaya, Bangi and Sunway


ni la kami : farhana si pengantin lama :D


ni akauntan kami, kak nurul merangkap rumet ina kat opis ni.. khusyuk je ambil info nak p try kat branch lain pulak

dan kami seterusnya : dari kiri, kak azi yg akan resign tak lama lagi ikut huby further study and sebelah tu nuzul


nak p lagi la..dok tingat..tapi huby ina tak makan sambal belacan. cam tak best pulak sebab sambal belacan tu la yg best cicah ngan ayam goreng + nasi panas2
p/s: nasi tak termasuk ek, kena order asing dari lauk..tak de pakej


5 comments:

Adlina Husaini said...

ayam penyet ria kat sunway pyramid tu sama ke ngan ayam penyet ni ek??

Lady of Leisure said...

tak penah makan ayam penyet seumur hidup hehe.. percaya tak?

Adlina Husaini said...

lady, ni pun 1st time i makan la hihihi :D

NuZuL said...

poyo btol pompuan yg pakai bju biru tu yek.ekekekeke

Adlina Husaini said...

ala tuan pengarah, jgn la malu2 :D

instagram adlinahomemadescrub


up