yawning, ops lalat masuk

ngantuk seyyyy..


semalam aisy ajak tepuk amai-amai ngan dia pukul 3am


mummy main sambil pejam mata


lastly dia tepuk muka


huaaaaaaaaaa


.


.


.


.


.


pic tgh tidoq ni aisy baru 5 bulan


la ni lasak bukan main..pungkoq mesti naik punya haishhhhh

9 comments:

honeysour's blog said...

alolololo..sweetnyeee...

Mama_Aqish said...

hu..hu...macam2 aksi ada kan...asalkan si maje selesa

Mama_Aqish said...

jom join contest di blog saya

umie said...

ai..hehehe..klakarnya dia tido..hehhee

Adlina Husaini said...

yana, aku tau hang tak sabaq dah kan nak tgk si tomey dlm pewut tu..sabaq2..usha je gambaq ultrasound tu ek

Adlina Husaini said...

itu la umie, lasak bukan main..dari katil turun ke tilam, tak lama lagi kami akan berhijrah ke toto pulak..jom join pindah hihihi

Adlina Husaini said...

wah ada contest yg menarik nih..dah dok terbayang nak post gambar apa..ok, contest winner on the way :D

Lady of Leisure said...

hehe... pic yg last skali tu tgh tido ek.. comelnya dia tido mcm tu hehe

Adlina Husaini said...

kekadang risau juga lady, memang suka tido angkat bontot, tapi tak lama..kejap kejap turun naik hihi kitorang selalu gelak besar tgk style dia tu

instagram adlinahomemadescrub


up