tolong bagi idea biz

dear friend,
boleh bagi idea untuk berniaga?
saya tak nak multi level marketing..
siapa berniaga pun tak nak rugi so saya nak bare bisnes with calculated risk
saya tak kisah kalau untung tak tinggi tapi berterusan

saya komited
saya bersemangat
tapi saya tak da idea nak cuba berniaga apa
so kawan-kawan, kalau ada idea minta tolong share dengan saya ye,
terima kasih banyak-banyak..

2 comments:

umie said...

apa ek ina..umie un tengah fikir gak ni...masalhnya umie x reti berniaga..mau nyer umie bagi free je kat org sb kesian..hahhaha..ina..kalu nak iklankan blog manjadiri tu masuk kat http://www.gengblogger.com/..mana tau dapat ramai pelanggan...hehhehe

Adlina Husaini said...

uh tq so much umie :D

instagram adlinahomemadescrub


up