basic make up brush

ina rasa agak bertuah sebab masa study dulu universiti offer beauty course dari sem 2 sampai sem 6 during weekend..semua u tanggung, belajar le sampai pandai disamping general degree yg kita ambik. tenaga pengajar pulak merupakan guru kecantikan bertauliah yang mengajar student vokasional yg ambik spm course kecantikan.


dari situ le kenal semua benda ni..igt lagi masa belajar tu, cikgu ketuk tangan ina sebab dia kata keras sgt, nanti masa facial rosak muka customer hihi..
so entry kali ni pasal make up brush seperti gambar-gambar berikut yang merupakan essential basic make up brush utk kegunaan harian..






di manjadiri, ina ada bagi penerangan lanjut pasal berus-berus ni, so let check it out here : just click

2 comments:

Ena said...

wahhh.. sy nie memg x pandai make up nie.. main hentam ajer... nie pon dah lamer x tepek mende nie sume.. lau ader meetingor kene outing baru la terhegeh2 nak tepek kat muke.. hu3x..

Adlina Husaini said...

ala ina dulu pun tak reti kak ena..tp sejak masuk beauty course tu terus jatuh chenta dgn dunia beauty nih :D

instagram adlinahomemadescrub


up