convert pdf file to jpg

hari ni ina baru la rajin nak scan pic yang ambil masa 1day raya baru-baru ni
lepas scan guna printer kat rumah ni, filenya dalam format pdf

lepas godek-godek, terjumpa link how to convert pdf file to jpg
kalau tak convert so tak leh nak abadikan gambar tersebut dalam blog ina ni

so untuk convert file pdf tersebut ina buka web zamzar so kita boleh convert any file to any format
ini dia file gambar yang ina convert itu ^_^


  pic ni dah crop jadi half
orang tua-tua pesan jangan dok suka-suka hati nak pamer gambar penuh sebab takut org buat naya kat kita guna gambar kita

taktau nak percaya ke dak tapi as langkah berjaga-jaga..jgn derhaka apa org tua-tua kata hee~

13 comments:

a.z.n.e.e said...

wah.. shanteknye...
nice pic of happy family...

kim salam kat usin ek ina..

umie said...

sportingnya aisy...hehehheh

ainzuryn said...

nice pic. nampak bahgia sgt..

white rose said...

akak, nti akak tukar setting save file tu jadi jpg...

nti bila2 akak scan gambar lain, secara auto je jdi jpg...

anyway, cantik gambar tu...

Lady of Leisure said...

ina, suka lady tgk pic ina and family.. perfect.. aisy pun sporting je kan..

QuEeN Of 2 Heroes said...

lam gambr ni tiga3 ade iras...hehe :)

Adlina Husaini said...

tq kak aznee, nanti ina sampaikan ^_^

Adlina Husaini said...

cuma tak nak senyum sebab heran tgk cin kat depan dia nari2 hiihi

Adlina Husaini said...

thanks ainzuryn, semoga kebahagian kekal selamanya aminnn

Adlina Husaini said...

white rose, setting akak memang jpg tapi bila lepas scan dia jadi pdf jugak..ntah le camner..tu yg terpaksa convert

btw, thanks kongsi tips ngan akak eh ^_^

Adlina Husaini said...

cik lady, thanks, wish could see yours ^_^

Adlina Husaini said...

ye ke nadia? thanks ehh ^_^

smms said...

nice pic ..happy family

instagram adlinahomemadescrub


up